Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak mam przydział - październik Verano 001 Kołobrzeg - pierwszy raz nad morze. Czyli czas oczekiwania w mazowieckim NFZ faktycznie 10 miesięcy. Przydział po ok. 6 miesiącach na 4 miesiące przed wyjazdem.
Skierowanie złożone 5 lutego 2025. Dzisiaj otrzymałam przydział. Do Kujawiaka w Inowrocławiu od 10.12.25 do 31.12.25. Tragedia. Napisałam o zmianę terminu, ale to mało prawdopodobne. Raczej zrezygnuję .
Iwonko, ja napisałam prośbę o zmianę miejsca, nawet zaświadczenie od lekarza dołączyłam....niestety uznano to jako rezygnację. Dziś mam już wystawione nowe skierowanie i będę w sierpniu, wrześniu dzwoniła o zwroty. Może uda mi się coś sensownego wydzwonić. Może termin Ci zmienią jeśli miałaś mocne argumenty ale miejsce zwykle zostaje to samo. Życzę Ci pozytywnego obrotu sprawy i pozdrawiam.