Kary w sanatorium.
-
kruszynka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2021 22:24
- Podziękował: 482 razy
- Podziękowano: 119 razy
Re: Kary w sanatorium.
Chyba ściemniasz z tą deską
Pozdrawiam
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Co do opłaty zgadzam się należy przeczytać regulamin. I z Zawiela, że lepiej super glue kupić.
Wiem, że w Wieńcu marmury ale za tą cenę można kupić porządnej jakości produkt.
I na koniec kochani może pęknąć, tak miałam rok temu z kompletem bo mi się nadruku na desce zachciało. Pękła bezczelnie w środku nocy
Obecna ponad rok bez zarzutu się sprawuje.
Życzę wszystkim dobrego nastroju i dbajcie o deski klozetowe!
-
Mayala
- Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2019 13:31
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Na wstępie... za deskę nie zapłaciłem. Zrobiłem małą awanturkę i wysmarowałem pismo DO ZARZĄDU!. Napisałem o próbie wywarcia presji na kuracjusza, o nieuprawnionych rządaniach itp. Zapytałem też zarząd czy jakbym jechał windą na "trzecie" i jakby się zepsuła ze mną w środku to czy też hym pokrywał koszty naprawy?
Zabiegi NFZ są trzy lub czery dziennie, ale tak rozrzucone, że o 7j jest trening na rowerku, o 9 śniadanie a dzień kończy zabiej o 18j.... Masakra. Co ciekawe można te zabiegi przesunąć na inne normalniejsze godziny, ale trzeba się naprosić i baaardzo grzecznie podziękować za okazaną łaskę.
Oburzające jest jednak traktowanie gości przez obsługę. Są nieuprzejmi, robią łachę ze wszystkim. To taka wyuczona uprzejmość prowokująca często i na skraju wręcz chamstwa. Praktycznie zawsze pada odpowiedź "nie ma, nie da się" itp.
Na przykład... W dniu wyjazdu podjechałem pod główne wejścieaby zapakować bagaże, ale tak aby nie przeszkadzać innym, z boku. Wybiegła do mnie pani z ochony i zażądała odjechania bo...... I tu UWAGA! PREZES MOŻE W KAŻDEJ CHWILI PRZYJECHAĆ!
NO CÓŻ... odpowiedziałem.. Ja jestem gościem jeszcze kilka minut, a prezez to nie jest mój szef...
Zobaczcie jaka jest atmosfera w Wieńcu.
Ale żeby jie było, że wszystko źle.
Baza sabiegowa jest znakomita. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, doprawione i dania są spore ze znakomitymi zupami. Posiłki od mohego wcześniejszego pobytu bardzo się poprawiły.
Jedno jest pewne ... Od 2018 toku bardzo dużo się zmieniło w podejściu do gości.
O Wieńcu zapewne już dużo napisano ale jak macie pytania to piszcie.
Ja tam już z pewnością nie wrócę...
Pozdrawiam.
-
Tamaryszek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 wrz 2021 14:02
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Życie uczy nas pokory i i tak plecie losy, że zmienia punkt naszego widzenia zależnie od sytuacji.
Niepotrzebne te słowa w naprawdę udanej i tak tutaj potrzebnej opinii z pobytu na którą poświęciłeś swój cenny czas.
.