Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Proszę o opinie nt.możliwości prywatnego pobytu na kwaterach praywatnych w Solcu Zdroju.Czy ktoś był i jakie są warunki? Gdzie można wykupić siarkę?Pozdro.
Bardzo proszę jeżeli możesz mi doradzić.Chodzi mi głownie o kąpiele siarkowe i pobyt na kwaterze prywatnej.Dobrze jeżeli było by gdzieś fajnie spędzić czas wieczorem.Pozdro
Siarka najlepsza jest w Solcu w Swoszowicach k/Krakowa i naturalnie w Busku.Teraz kwatery w zależności od zasobności portfela można już od 25 zl pokój wynająć tylko szukając kwater musisz wybrać gdzie chcesz chodzić na siarkę w jakim sanatorium ja bardzo chwalę sobie Sanato to jest pensjonat na 1- go Maja ścisłe centrum/nie korzystaj z pensjonatu Gosia też na 1-go Maja/ można brać kąpiele w każdym sanatorium i wówczas poszukaj kwatery .tańsze kwatery są na ul.Rokosza i wówczas korzystasz z Włókniarza a wieczorem tańce Włókniarz,wojskowy,Belwederska,Rafał,Wiktoria.Acha ceny kąpieli siarkowych są takie same chyba 15zł
Piękne dzięki Anko za info.Dzisiaj przeglądam w necie i porównuję obie miejscowości.Busko jest bardziej zachecające i atrakcyjne i po zabiegach nie trzeba się nudzić, a wieczorem można gdzie wyjść potańczyć i fajnie się zabawić.A Ty nie wybierasz sie do Buska w maju? Pozdro.
Niestety w tym roku Busko sobie odpuszczam a do tej pory byłam 2 razy w roku jeśli jedziesz w 2 osoby i masz troszkę wolnych środków finansowych to polecam apartament bajkowy super