Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Asik, dziękuję za wyczerpujące i bardzo przydatne informacje. Bilety już kupione, jeszcze spakować walizkę i w drogę:-). Mam tylko nadzieję na fajna współlokatorka:-).
Kochani, czy macie może sugestie odnośnie wyboru pokoju w sanatorium Limba ?. Czy wszystkie pokoje są jednakowe ? Który budynek wybrac: A czy B?. Z góry dziękuję za info.
Jestem bardzo zadowolona. Mamy studio na 2 piętrze. Poznałam fajne dziewczyny w pociągu i stwierdziłyśmy, że chcemy być razem. Wczoraj zaliczone tańce:-). Zabiegi super, nie ma na co narzekać.
Ania06 pisze: 20 lip 2025 10:58
Jestem bardzo zadowolona. Mamy studio na 2 piętrze. Poznałam fajne dziewczyny w pociągu i stwierdziłyśmy, że chcemy być razem. Wczoraj zaliczone tańce:-). Zabiegi super, nie ma na co narzekać.
Fajnie
tylko cieszyć się I odpoczywać.
Życzę ogólnej rehabilitacji