Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Hm...czytam Was i co to znaczy,, za darmo prace domowe,, każdy robi to co do niego należy lub to co robi najlepiej po prostu
Obecnie jestem na prywatnej rehabilitacji i tu też nie ma nic za darmo
Pogoda nadal słoneczna oscyluje około 21 stopni basen zewnetrzy w użyciu przez kuracjuszy
Miłego dnia Wam życzę
Dzień dobry
Martinko źle odczytałaś to co napisałam. Atinka ujęła to w jednym zdaniu...
Biegnę na maraton zabiegowy. Dziś Busko rankiem deszczowe, będzie czas na książkę.
Hahaha
To Wy mnie źle odczytałyście -
Oczywista oczywistość jest taka, że każdy robi to co do niego należy a
Tania Siła Robocza to tylko
określenie mocnego, chętnego i pracowitego Męża
No i nie ma nad czym deliberować i się zastanawiać nad poprawnością myśli tej
Miłego Wam
Ewcia czyli brak Ci taniej siły roboczej
Ja póki co mam dobrego sąsiada, facet rwie się do pracy jak mało kto . Nie wiem tylko czy jest tani... wyżywienie i opierunek to nie są wcale tanie rzeczy ...
Co powinna powiedzieć Kobieta, która ma Chłopa w domu a On tylko wykonuje proste czynności domowe
niezważając na jej obecność
Co powie
Chłopa mi się chce
Można dostać rozdwojenia jaźni
Kaziu jaki kij ? Jakie mrowisko ?
Miła wymiana myśli i poglądów. Ja zawsze mówiłam, że określenie pomagam żonie w domu, jest z założenia błędne, albo mąż mi nie pomaga...
Razem wypełniamy domowe obowiązki, to dla mnie właściwe określenie.