Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jakaś cisza w naszym wątku czyżby jeszcze wszyscy byli na wakacyjnych wyjazdach? Może jednak ktoś się pochwali jak wygląda teraz sytuacja w NFZ, po jakim czasie oczekiwania w kolejce można liczyć na skierowanie?
Minął właśnie rok od mojego ostatniego pobytu w sanatorium, wiec w poniedziałek udałem się do lekarza po nowe skierowanie, teraz czekam na pismo z NFZ. Mam nadzieję, że długo nie będę czekał na skierowanie do ciekawego uzdrowiska.
Właśnie dziś otrzymałem z NFZ pismo z informacją, że zostałem zakwalifikowany do sanatorium. Szacunkowy czas oczekiwania ok. 7 miesięcy, numer w kolejce (trzeba złapać się za głowę) aż 3938. Zaczynam więc odliczanie. Ciekawy jestem gdzie tym razem mnie wyślą, może w góry, a może jeszcze gdzieś:?
Dzień dobry! Tydzień mijał pod znakiem stopniowego, coraz szybszego przesuwania się w kolejce, jeśli ta tendencja się utrzyma, to w miarę szybko dostanę przydział. Na razie jestem 3872 .
Jeśli nic się nie zmieniło, to możesz wyjechać kilka dni po upłynięciu 18 miesięcy.
Ja ostatnie dwa wyjazdy tak miałem. Pierwszy raz było 18 mies. + 4 dni, drugi 18 mies. + 2 tygodnie.