Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam w Sanatorium w Równicy, jedno z najlepszych, zabiegi super. Kilka obiektów, ja byłam zakwaterowana w głownym(czyli największym).Obiekt , który łączy się innymi korytarzami podziemnymi są tam również windy do różnych poziomów(dotyczących zabiegów)na początku można się zgubić, ale po dwóch dniach już jest ok. W sezonie letnim w głownym obiekcie są super warunki do opalania, na szóstym pietrze jest tak jakby "molo" z widokiem na Ustroń z jednej strony, natomiast z drugiej widok na góry. pozdrawiam