Sanatorium Wiarus w Muszynie od 1 kwietnia br.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Krystyna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:47

Re: Sanatorium Wiarus w Muszynie od 1 kwietnia br.

Post autor: Krystyna »

JA też tam byłam i było superowo.To my tworzymy atmosferę:)Chciałam dodać,że jeśli ktoś chciał to oczywiście mógł pojechać na wycieczkę do Budapesztu za małe pieniądze .Mnóstwo zwiedzania ,a jakie cacka architektoniczne katedra,Cytadela,Parlament,Pałac prezydenta i dużo mostów:))A wszystko to oglądaliśmy jeszcze wieczorem płynąc stateczkiem .To jedna wielu wycieczek .Życzę wspaniałego wypoczynku i oczywiście zdrówka.Chętnie zamieniłabym swoje skierowanie /teraz dostałam do Kudowy-Zdrój do san Polonia/jakoś mało o tym miejscu na forum:( od 19-kwietnia do 10 maja/i pojechałabym raz jeszcze do Muszyny.Ups...Można jeszcze pośmigać na nartach-tuż,tuż jest trasa.
_ewa_
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2012 23:42

Post autor: _ewa_ »

Małgosia69 pisze:Ewo, super pobytu i towarzystwa!!! Zazdroszczę Ci trochę. :) Uważaj na wagę - przytyłam w ciągu 28 dni ponad 3 kg :o , ach jedzonko, jedzonko w Wiarusie - mniam, mniam :)
Oj, to ja też pewnie, Małgosiu, przytyję, bo lubię dobre jedzonko.Mam nadzieję, że skoro Wiarus to miła dziura zabita dechami i wszędzie daleko, to w związku z tym dużo chodzenia i spalę to jedzonko ;) Już mi ślinka cieknie.
_ewa_
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2012 23:42

Post autor: _ewa_ »

Dziękuję Małgosiu i Krystyno za cenne rady i dobre słowa. Jeśli przyjadą tam mili ludkowie, na pewno będzie super. Pozdrawiam serdecznie :)
ODPOWIEDZ