Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam tam w czerwcu 2010 roku.Ogólnie byłam zadowolona .Tylko to co mi się nie podobało to to,ze trzeba było płacić za czajnik,telewizor.A jeszcze jedno większość zabiegów poza budynkiem sanatorium . Życzę miłego wypoczynku i powrotu do zdrowia:)
Chcę wiedzieć jak wygląda sprawa pokoi,dzwoniłam,powiedzieli,że są tylko pokoje 3 i 4os.Trochę mnie martwi,ale trudno,jestem osobą ugodową to te 21 dni wytrzymam nawet z diabłem.Bardzo zależy mi na balkonie,nie mam balkonu w domu a lubię wypić kawę na balkonie.Pozdrawiam
Mieszkałam w pokoju 3 osobowym bez balkonu ale w obiekcie są pokoje z balkonami to zależy od szczęścia lub siły perswazji. Z tymi opłatami to chyba wszędzie tak samo bo teraz jadę do Krynicy Górskiej i wyczytałam,ze trzeba też płacić.
Co mnie jeszcze zdenerwowało to obsługa recepcji w dniu przyjazdu.Czkałam 3 godziny na pokój po rejestracji gdy w pokoju była już zakwaterowana jedna osoba.
[quote="henia2117"]Chcę wiedzieć jak wygląda sprawa pokoi,dzwoniłam,powiedzieli,że są tylko pokoje 3 i 4os.Trochę mnie martwi,ale trudno,jestem osobą ugodową to te 21 dni wytrzymam nawet z diabłem.Bardzo zależy mi na balkonie,nie mam balkonu w domu a lubię wypić kawę na balkonie.Pozdrawiam[/quot
Zatem będziesz tam wcześniej ode mnie ja jadę od 17 czerwca do 10 maja2012.Czekam na wiadomości jak Ci tam było?Jeśli chodzi o pokoje ba jeszcze z balkonami -podobno te na lekarstwo.Oglądając budynek w necie widać ich tylko kilka.Tych jedynek jest chyba 6 no i oczywiście już zarezerwowane na kwiecień !Życzę dobrej atmosfery,miłego wypoczynku .Czekam na wiadomości.Pozdrawiam
Dziękuję,że w ogóle ktoś się odezwał.Ja będę w Polonii od 29 marca,do Kudowy mam 100km,jak tam jest napiszę w trakcie lub po przyjeżdzie.Będę w Kudowie 3 raz,bardzo miło wspominam pobyty ,ale byłam w Zaciszu i Bristolu.Może ktoś się jeszcze odezwie.Czekam na informację,przykro,że to okres świąteczny i wszystkie pokoje 1 i 2osobowe są zarezerwowane.Pozdrawiam