Świnoujście "Bursztyn" 2 01-23 01 2026

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Świnoujście "Bursztyn" 2 01-23 01 2026

Post autor: zbigniew165 »

Od Twojej ostatniej wizyty w Świnoujściu wiele się zmieniło, bo jest promenada na wydmach z ławkami, oświetlona, monitoring i jak nią będziesz spacerowała, to widzisz morze, a nie tak jak w Kołobrzegu pryzmy piasku.
W lasku o którym piszesz powstała druga promenada sportowa dla rolkarzy, wrotkarzy i innych uprawiających sport. a trzecia promenada to ta, którą pamiętasz. Wszystkie oczywiście oświetlone, dużo ławek dla starszych ludzi powiem, że nawet więcej i to dużo niż w Kołobrzegu.
Większość kawiarni i gastronomia przy promenadzie i wzdłuż niej, nie potrzeba pokonywać większych odległości jak to jest w Kołobrzegu.
Na promenadzie, jak i na plaży nigdy nie widziałem dzików, a pracowałem w Świnoujściu prawie rok czasu i zaliczyłem dużo wyjazdów do sanatorium i komercyjnie.
Mógł bym dużo pisać o strefie nadmorskiej Świnoujścia, ale sama zobaczysz na miejscu i na pewno będziesz zadowolona z pobytu zimowego w tym uzdrowisku.
ODPOWIEDZ