Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich widzę ze niektórzy to już na walizkach siedzą a ja na dzień dzisiejszy mam numer 93478 ale czekam cierpliwie, jakoś z wami szybciej
czas leci obserwuję i cieszę się razem z wami jak dostajecie przydziały i jeszcze jak wymarzona miejscowość to już całkiem super.Pozdrawiam wszystkich na tym
forum
Dziewczyny, jestem po kuracji 2 miesiące. Ja również w miarę uciekającego czasu częściej zaglądałam w przeglądarkę , i co? numerki schodziły coraz wolniej. Stres coraz większy , bo wyjazd nie daj BOŻE wypadnie w grudniu. I tak się stało. Wjechałam w grudniu, pogoda do d....y, święta bez najbliższych, i było.....cudownie. Wszystkim życzę takich kuracji jaką miałam i kompletnie nie ma znaczenia w jakim okresie jedziemy i gdzie los nas rzuci . Będzie dobrze i tylko takie myślenie uchroni nas od zmarnowanych 3 tygodni...
Po 18-tu miesiącach oczekiwania z nr 341 dostałam skierowanie do sanatorium Krystynka w Ciechocinku Byłoby cudownie ale jest jedno ale - jedziemy tam na święta wielkanocne (jedziemy tzn. ja, moja mama i siostra cioteczna - osierocimy 3 rodziny). No ale nic, cieszymy się mimo wszystko na te 3 tygodnie tylko i wyłącznie dla siebie