Polanica od 14-02-2014 r.
Re: Polanica od 14-02-2014 r.
Malinka
Można zasugerować lekarzowi jakie zabiegi chcesz mieć , ja tak zrobiłam bo wiem które mi pomagają , i właśnie takie dostałam , można też sobie dokupić , nie ma z tym problemu , trzeba to zgłosić lekarz zapisze w kartę . Jak jedziesz z NFZ to masz 3 zabiegi dziennie . W Wielkiej Pieniawie tak jak w każdym sanatorium jest do dyspozycji cała gama zabiegów , basen, masaż klasyczny nie będę wymieniać wszystkich na pewno znajdziesz coś dla siebie . Nie zauważyłam różnicy w traktowaniu kuracjuszy, komercyjni maja posiłki takie same , no może trochę więcej, dla mnie porcje je są wystarczające dokupuje tylko owoce. Pozdrawiam

-
malinka77
- Kuracjusz

- Na forum od: 15 lut 2014 09:40
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Witam ponownie...dzięki za dobre informacje...czy jest możliwość załatwienia sobie jedynki...jak to zrobić...i czy basen jest dostępnypo zabiegach dla wszystkich...życzę udanej rehabilitacji...pozdrawiam....
Basen jest dostępny po zabiegach siłownia też , za opłatą oczywiście . Jedynkę można sobie zarezerwować , zadzwoń do recepcji nr. telefonu masz na skierowaniu jak tylko będą wolne to na pewno ci zarezerwują . Pozdrawiam