Wyjazd do Ciechocinka na turnus w dniach 17.04-08-05-2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
dzingis2
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 lut 2012 09:06
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Wyjazd do Ciechocinka na turnus w dniach 17.04-08-05-2012

Post autor: dzingis2 »

Witam serdecznie. Dostałem skierowanie do sanatorium "Zachęta B" w Ciechocinku na turnus w dniach 17.04-08-05.2012 r. wybieram się autem z województwa lubelskiego a dokładnie z Chełma. Czy ktoś z czytających może udzielić mi jakichkolwiek informacji na temat tego ośrodka, w internecie nie można niczego znaleźć czyżby to taka nasza strefa 51 :D. Może ktoś z czytających to forum ma również wyznaczony ten sam termin i przyłączyłby się do wspólnego wyjazdu?
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Wyjazd do Ciechocinka na turnus w dniach 17.04-08-05-201

Post autor: Anka »

Witaj!Niewiele mogę powiedzieć Zachęta znajduje się w centrum Ciechocinka obok kościoła jest to kilka budynków i nie bardzo wiem czy na zabiegi nie trzeba dochodzić,ale za to Ciechocinek jest pełen atrakcji zabierz z sobą pozytywne nastawienie i będzie super jeśli chcesz wiedzieć coś na temat Ciechocinka pytaj :)
ania1957
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 21:55

nr w kolejce 8950- to kiedy wyjazd ?

Post autor: ania1957 »

Witam wszystkich cieplutko :)
Który nr mieliście w momencie otrzymania skierowania do realizacji. Widzę, że teraz wysyłają dosyć wcześnie. Dziękuję i pozdrawiam
Anna
ODPOWIEDZ