Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Balladyno ja jeszcze nie mam skierowania.Dopiero dostałem propozycje na która odpisałem ze się zgadzam,a po skierowanie dopiero pojadę wiec może uda mi się coś tam porozmawiać. Nie nauczony jestem jeździć pociągiem wiec pojadę samochodem a możne z powrotem ktoś się ze mną zabiorze.100 zł. nie jest dużo za cały turnus. Dobrze ze nie trzeba gdzieś dalej szukać parkingu.Dzięki i pozdrawiam!
Witaj Balladyno! Nie dzwonili jeszcze do mnie o odbiór skierowania,ani nikt chętny na wyjazd się nie zgłosił.Nadal czekam. Pozdrawiam i dziękuje za pamięć!!