Ile kosztuje dopłata NFZ do pobytu w sanatorium?

Tu można porozmawiać o swoich schorzeniach i być może uzyskać porady innych użytkowników forum nasze sanatorium.
Awatar użytkownika
re12nia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2011 20:01
Oddział NFZ: Pomorski

Ile kosztuje dopłata NFZ do pobytu w sanatorium?

Post autor: re12nia »

Witam, Czy jest tu osoba która wie,gdzie można sprawdzić ,ile dopłaca NFZ do pobytu na turnusie sanatoryjnym? Kilka lat wczesniej można było sprawdzić na IKP,teraz nie mogę wyszukać . Może kto wie? gdzie mogę wyszukać ile kosztuje taki pobyt...

Proszę o info,osoby które wiedzą gdzie można takie informacje się dowiedzieć.....
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2012 18:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 11
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: Ile kosztuje dopłata NFZ do pobytu w sanatorium?

Post autor: andrzejm1954 »

Sprawdziłem przed chwilą. Nadal można to sprawdzić na IKP. Po zalogowaniu: skierowania, następnie prawy górny róg zrealizowane skierowania uzdrowiskowe. U mnie z października 2024 roku to kwota ok. 4 tyś. Pozdrawiam!
andrzejm1954
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2012 18:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 11
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: Ile kosztuje dopłata NFZ do pobytu w sanatorium?

Post autor: andrzejm1954 »

re12nia pisze: 26 sty 2026 22:41 Witam, Czy jest tu osoba która wie,gdzie można sprawdzić ,ile dopłaca NFZ do pobytu na turnusie sanatoryjnym? Kilka lat wczesniej można było sprawdzić na IKP,teraz nie mogę wyszukać . Może kto wie? gdzie mogę wyszukać ile kosztuje taki pobyt...

Proszę o info,osoby które wiedzą gdzie można takie informacje się dowiedzieć.....
W uzupełnieniu poprzedniej odpowiedzi sprawdziłem dzisiaj na IKP ale logując się laptopie. Natomiast na smartfonie logując się poprzez m-obywatel był kłopot. Nie wszystkie informacje są dostępne. :roll:
ODPOWIEDZ