Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wielkiarko72 pisze: 27 sty 2026 14:49
I powoli mnie przekonujesz,choć wiadomo należy doliczyć koszty parkingu przy sanatorium itp ale grunt to wypocząć wg własnego uznania ps muszę poczytać o trasach rowerowych w tej okolicy i jeśli masz jeszcze jakieś spostrzeżenia to proszę i z góry dziękuję
Muszę poszukać mam gdzieś kilka przewodników z trasami. Tam Bedziesz miał pole do popisu. Słynne mofety to ciut za Wiarusem, ale najlepsza to trasa do Krynicy z Wiarusa to jakieś 12 km do centrum Krynicy chyba że chcesz to można dalej pojechać. W stronę Krynicy jest lekko pod górkę, za powrót jest extra Tam jest sporo możliwości by pokręcić. Poszukam gdzieś mam listę miejsc wartych zobaczenia.
Polecam Ci spływ pontonem, lub kajakiem na Popradzie, zajefajna frajda, płyniesz 10 km do Żegiestowa później busem wracasz. Do pontonu trzeba 5-6 ludzi, do kajaka 2.
wielkiarko72 pisze: 28 sty 2026 13:01
A rower też się zmieści? dziękuję bardzo za info .no to zapowiada się fajnie,oby tylko pogoda dopisała...
Rower się nie zmieści. Start spływu jest na Zapopradziu w Muszynie tuż za mostem, płyniesz do Żegiestowa a z powrotem organizator spływu przywozi Cię busem na start, wiec dłużysz spacer albo przyjedziesz autem na start i wrócisz do Wiarusa.
Hej,hej czy wszyscy zdrowi że nie chcą do muszyny na kurację? A może ktoś jednak dostał przydział lub był w ostatnim czasie na sanatoryjnym leczeniu w Wiarusie -Zlockie?
Jak zima odpuści siadam na rower i dojeżdżam do pracy w ramach rozruchu i zrobienia małej kondycji przez kuracja w muszynie...dwa miesiące zleci ,oby tylko wiosna pogodna byla jak mrozna tegoroczna zima