Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
anusia153 pisze:Nie mam czasu pisać , zabiegany cały dzień ,zabiegi , spacery , zwiedzanie , teraz kolacja i znowu zabiegi na parkiecie , też trzeba wzmocnić kręgosłup lędźwiowy , Pozdrawiam
Napisz chociaż gdzie jesteś i jaką masz pogodę, bo nazwa restauracji, którą wcześniej wymieniłaś niewiele daje do myślenia. Pozdrawiam
Rachel Polanica Zdrój szpital uzdrowiskowy Wielka Pieniawa Jest słonecznie ale mroźny wiaterek daje poczucie chłodu , ale co tam jest miło i sympatycznie . Właśnie za chwilke wybieram się do zdrojowej na dansing z grupą forumowiczów z NS , będzie Sebus78 , Bea71 , jola , nie pamiętam dokładnie jej nicku , jest jeszcze w Polanicy z NS Anastazja ale do chwili obecnej jeszcze się nie ujawniła . Pozdrawiam
Witaj Anuś No to macie silną grupę forumową A pogoda musi być , wszak z NS - zawsze świeci słońce.Pozdrowionka i super zabawy dla wszystkich kuracjuszy Wielkiej Pieniawy
Mój wspaniałomyslny lekarz zakomunikował mi niedawno...rezonans kregów szyjnych.....oraz "proszę pani co to jest 350 zł z kontrastem 500"'.....
No i pozostaliśmy na dzień dzisiejszy przy prześwietleniu ...na razie .W poniedziałek zobaczymy co tam tak piszczy