OczywiścieArker pisze: 31 sty 2026 17:51 Wiadomo ,jak mieszkasz sama to nic Cie nie ogranicza ,tak jak i w swojm domu
I tego się trzymajmy

OczywiścieArker pisze: 31 sty 2026 17:51 Wiadomo ,jak mieszkasz sama to nic Cie nie ogranicza ,tak jak i w swojm domu

Oczom nie wierzęArker pisze: 31 sty 2026 16:56.W Iwoniczu kolega z pokoju szedl do toalety siadal na sedesie i dzwi otwarte zostawial na calo szerokosc ,zawsze zamykalem ale to go nie ruszalo i tak do konca turnusu
Też tak mamArker pisze: 31 sty 2026 14:39
Ja na golasa moge chodzic przed kobieta ,kobietami nie problem ,ale duzym problemem bylo np. przybieranie sie w szatni na basen w Krystnie ,szlak mnie trafial na 95 % facetow co sciagaja przy mnie gacie i tak paraduja ,pytam po cholere sa przybieralnie z ktorych zawsze korzystalem .Obrzydzenia dostawalem na te widoki uciekalem wzrokiem po suficie![]()

No nie spodziewałem się, że na tym forum ktoś się zainteresuje Salsą, Bachatą i Kizombą

Lubie swoja podswiadomoscKleinehexe pisze: 31 sty 2026 17:57Tak Ci się tylko wydaje, że źródło tkwi na zewnątrz.Arker pisze: 31 sty 2026 16:56 Klejne to bylo zewnetrzne zrodlo ;)moze cos zemno nie takale poco sa te przybieralnie
moze dla takich jak ja.W Iwoniczu kolega z pokoju szedl do toalety siadal na sedesie i dzwi otwarte zostawial na calo szerokosc ,zawsze zamykalem ale to go nie ruszalo i tak do konca turnusu i tez powiesz ze to normalna sytuacja .Sa tacy ludzie pierwotni czy jak to nazwac
klejne pomoze bo mi slow zabraklo
![]()
Sam napisałeś, że 95% mężczyzn tak się zachowywała i u nich nie wzbudziło to nieprzyjemnych odczuć. To Twoja podświadomość robi Ci psikusy.
![]()
Dla nich to było normalne jak dla Ciebie zamykanie drzwi w toalecie. Próbowałeś z tym kolegą rozmawiać, dlaczego nie zamyka drzwi?![]()

To byl turnus Zus ,ja potrafie wiele zniesc Kruszynko ,nie to ze sie tu zale tylko chcialem opisac sytuacje na jakie jest stac wydawaloby sie powaznych ludziekruszynka pisze: 31 sty 2026 18:26Oczom nie wierzęArker pisze: 31 sty 2026 16:56.W Iwoniczu kolega z pokoju szedl do toalety siadal na sedesie i dzwi otwarte zostawial na calo szerokosc ,zawsze zamykalem ale to go nie ruszalo i tak do konca turnusu![]()
I nie żądałeś zamiany pokoju?
Wszak to NFZ czy inne struktury jak chociażby ZUS fundują ten"pziom '"kuracjuszom .
W domu nie wyobrażam sobie takich zachowań ,ani gdzie indziej.
Arker, chyba jesteś zbyt tolerancyjnym człowiekiem![]()

Tu nie o lubienia chodzi, a świadome poznanie.Lubie swoja podswiadomosc,jak wspomnialem moze ze mna cos nie halo
ale dobrze ze sa przybieralnie dla dziwakow.Nie pytalem go dlaczego nie zamyka dzwi bo sie zwyczajnie wstydzilem

Arker....Arker pisze: 31 sty 2026 20:08Lubie swoja podswiadomoscKleinehexe pisze: 31 sty 2026 17:57
Tak Ci się tylko wydaje, że źródło tkwi na zewnątrz.Sam napisałeś, że 95% mężczyzn tak się zachowywała i u nich nie wzbudziło to nieprzyjemnych odczuć. To Twoja podświadomość robi Ci psikusy.
![]()
Dla nich to było normalne jak dla Ciebie zamykanie drzwi w toalecie. Próbowałeś z tym kolegą rozmawiać, dlaczego nie zamyka drzwi?![]()
,jak wspomnialem moze ze mna cos nie halo
ale dobrze ze sa przybieralnie dla dziwakow.Nie pytalem go dlaczego nie zamyka dzwi bo sie zwyczajnie wstydzilem

Absolutnie nie traktuję Twojego opisu sytuacji jako narzekanie ,czy żalenieArker pisze: 31 sty 2026 20:12To byl turnus Zus ,ja potrafie wiele zniesc Kruszynko ,nie to ze sie tu zale tylko chcialem opisac sytuacje na jakie jest stac wydawaloby sie powaznych ludziekruszynka pisze: 31 sty 2026 18:26
Oczom nie wierzę![]()
I nie żądałeś zamiany pokoju?
Wszak to NFZ czy inne struktury jak chociażby ZUS fundują ten"pziom '"kuracjuszom .
W domu nie wyobrażam sobie takich zachowań ,ani gdzie indziej.
Arker, chyba jesteś zbyt tolerancyjnym człowiekiem![]()