Latarnik pisze: 07 lut 2026 23:52 Panie Zbigniewie to mam nadzieję że też na 99,99 % postów pan tez zamieści wpis że nie na temat bo z tego co widzę to tylko 0,01 % jest na temat KURACJI jakoś tam pan nie krytykuje DLACZEGO ?? jaki pan musi być NIESZCZĘŚLIWY ze pan się czepia bez powodu innych , tak samo jak pani SYGNALISTKA jak musi być ta pani ZGOSZKNIAŁA , CÓŻ jesteście żałośni jeszcze te INSYNUACJE o jakiegoś zagubionego , widzę że błędem było tu cokolwiek pisać bo tylko 1 pani potrafiła uszanować co wstawiłem . Musiałem przeżyć 75 lat by dożyć czasów KAPUSIA NA KAPUSIU .![]()
![]()
![]()
Zachowujesz się jak kolejny pieniacz, reagujący bez zrozumienia. Wybacz ale tak to wybrzmiało.
Zrozum, że tak naprawdę nikogo nie obchodzi zmiana nicka, nie Ty pierwszy nie ostatni. Piszesz w taki sposób, że trudno się nie domyślić ale nawet gdyby nie ma to znaczenia przynajmniej dla mnie.
Natomiast tak jak Ci piszą życzliwi ludzie, nie kapusie, nie sygnaliści w obecnych czasach trzeba być bardzo ostrożnym jeżeli chodzi o powielanie treści nie swojego autorstwa.
Jeżeli kręcą Cię romanse usiądź i wymyśl własną historię, sama chętnie przeczytam oraz okażę szacunek jako autorowi.
Zatem wdech, wydech, wyrzuć focha i spójrz racjonalnie czego Ci życzę.