Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zosia pisze: 18 lut 2026 17:53
A to Ci dopiero... ." Za szybko " więc gratulować nie będę chociaż ... masz Świnoujście . Zamiana na wcześniej byłaby pewnie możliwa ale na później to raczej nie . Więc cóż będziemy w tym samym czasie ?
Zosiu nsjgorsze w tym są te Święta po drodze i to w pierwszym tygodniu pobytu.
Rozumiem , dla mnie też, ale dzieci nie pozwalają mi nawet myśleć inaczej.... . Dokładnie w 2010r w tych samych dniach 1-22. 04. byłam właśnie w Wielkanoc w Świnoujściu tak, że nie będą to moje pierwsze święta tam .
Dobrej decyzji życzę . Krótko się u nas czeka więc zawsze możesz zrezygnować...
O..Święta tu nie muszą być nudne Do dziś z uśmiechem wspominam jak procesyjnie nieśliśmy gromadę jajek dla całego piętra i nie tylko , do poświęcenia a ksiądz- marynarz święconej wody nie żałował ...
Zosia pisze: 18 lut 2026 18:05
Duszyczko a u Ciebie jeszcze nic ? Może chcą spełnić Twoją prośbę , czego życzę
Zosiu.właśnie dziś przywitało nas w skrzynce na listy awiza do poleconych.Wszystkie 3.Dwa od baleontologa (ja i mąż,...tak przynajmniej myślę...)Trzecie z przyznaniem miejscówki wspólnej zgodnie z życzeniem...razem.
Chyba nie będę spać dzisiejszej nocy zastanawiając się nad tym.czy reszta próśb została spełniona.Ważny jest nam bardzo termin jaki podałam w związku z wizytami u lekarzy długo wyczekiwanymi.Jutro rano odbierzemy z poczty.
O matko rozmaita!!!!
Kołobrzeg.".Arka Mega ' połowa maja Termin super ale ta MEGA
Mąż wyczytał jeszcze .że rozdzielają tam małżeństwa..bo z 2-ujek porobili 3+ki..Mąż już mnie straszy że jeśli rozdzielą.to wraca do Białego
.
To mogę się zamienić na Adama i Ewę tam nie rozdzielają . Macie fajny termin i nikt Was nie rozdzieli . Ja teraz walczę o jedynkę, ale chyba bez bezdechu się nie obejdzie. Za słabe moje "papióry "