Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam ,Moniu-doczytaj na skierowaniu bobrze,te oplaty nizsze o ktorych mowisz to sa tzw. doplaty do pobytu ze skierowan NFZ,a te wyzsze to za pobyt prywatny.Od pewnego czasu pobyty z NFZ sa doplacane przez kuracjuszy zaleznie od rodzaju pokoju i miejscowosci.Pozdrawiam
Dziękuję za szybką odpowiedź. Mama jeszcze nie dostała z NFZ tego pisma bo w przeglądarce skierowań dziś jej sprawdziłam i tam wałasnie pisało miejsce i data. Mama jedzie 1 raz do sanatorium i jeśli chodzi o koszty to wogóle się nie orientujemy ale czy to możliwe żeby za pokój za 21 dni trzeba było zapłacic prawie 1000zł???
Moniu mam przed soba cennik ja akurat jade do Krynicy-sezon od1 .10-30.04 ,jedynka z pelnym wez.san.-26.50
jedynka w studiu- 21.00
jed.bez wezl.san. 20.00
dwojka z p. w. san. 16.00
dwojka w studiu 13.50 zl n
tak czy siak nie wychodzi to 1000zl nawet w jedynce,czekaj cierpliwie na dokumenty wtedy bedziesz miala wszystko jasne pozdrawiam
Witajcie , właśnie wróciłam z Ciechocinka , byłam w ZNP .
Ośrodek bardzo ładny ,baza zabiegowa na miejscu , zabiegi świetne , a personel przemiły
Polecam