kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
alcza
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 09:58
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: alcza »

Reniu54 skierowania nasze wpłynęły do NFZ 30 sierpnia 2012 r. Czyli 30 lutego :ugeek: minie 18 miesięcy oczekiwania
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Szkoda, ale chyba się nie doczekacie na tego 30 lutego :lol: :lol: :lol:
alcza
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:lol: A tam trudno ;) Ale ta Krystynka w necie ma bardzo dobre opinie. Szkoda tylko, że na święta nam wypadło :?
Dziewczyny to życzę Wam miłego i "szybko lecącego" oczekiwania na chwile wytchnienia.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dziewczyny bierzcie to za dobrą monetę pobyt na święta ...bez gotowania ,sprzątania itp :lol:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Alcza ale masz fajnie, święta bez roboty - wspomnij mnie czasem jak "mrówkuję" bo na mnie zawsze przypadają goście w Wielkanoc. Na pewno pogoda dopisze, ptaszki będą ćwierkały - miłego pobytu :kwiat: :kwiat:
alcza
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki dziewczyny - wspomnę Was i skrobnę coś z wywczasów ;)
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Krystyna60 »

alcza pisze::lol: A tam trudno ;) Ale ta Krystynka w necie ma bardzo dobre opinie. Szkoda tylko, że na święta nam wypadło :?
Dziewczyny to życzę Wam miłego i "szybko lecącego" oczekiwania na chwile wytchnienia.
Witaj byliśmy razem z mężem w 2012 roku również na święta, ale Bożego narodzenia w Krystynce. Gdybyś potrzebowała informacji to służę :D pozdrawiam.
alcza
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Krystyna60 pisze:Witaj byliśmy razem z mężem w 2012 roku również na święta, ale Bożego narodzenia w Krystynce. Gdybyś potrzebowała informacji to służę :D pozdrawiam.
Krystyna60,
Będę wdzięczna :) Na stronie internetowej fajnie się prezentuje to sanatorium ale mam pytanie co do basenu: tam są tylko ćwiczenia czy można wieczorem też popływać? Czy jest sala z przyrządami i czy można z niej korzystać. Byłaś z NFZ czy prywatnie? - mam pytanie ile przeciętnie jest zabiegów zleconych przez lekarza NFZ? Jak wyglądają święta? Ja jadę z mamą i siostrą - osierocimy więc trzy rodziny na te święta... Czy jest możliwość wykupienia i zaproszenia kilku osób na obiad? Napisz swoją relację. Tylko może w temacie "oceń sanatorium" bo tutaj to chyba rozgadałam się nie na temat ;) Będę wdzięczna za wszystkie sugestie
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam wszystkich z samiutkiego rana :) U mnie dziś 1460 ale wczoraj nie wytrzymałam i zadzwonilam do nfz z zapytaniem czy mogłabym dowiedzieć się czegoś bliżej w związku z terminem i miła Pani powiedziała że przeznaczone jest dla mnie sanatorium: przełom kwietmia-maj :D :D bliżej i gdzie nie chciała jeszcze powiedzieć ale i tak się już ucieszyłam. Słoneczko będzie świeciło już wszędzie, ptaszki będą śpiewały ach! :roll: już czuję te zapachy a teraz pozdrawiam i .......do roboty :) Ciekawa jestem kto ze mną zacznie pokować walizkę :lol:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dzisiaj na liczniku numer 377 na rehabilitacje sanatoryjną pomału do przodu :) pozdrawiam oczekujących
Zablokowany