Lidzbark Warmiński

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
olka44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 paź 2019 15:11
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 4 razy

Lidzbark Warmiński

Post autor: olka44 »

To nowy ośrodek...może ktoś już był w sanatorium w Lidzbarku lub przebywa
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Re: Lidzbark Warmiński

Post autor: Genever »

Olu to Lidzbark ma status uzdrowiska? Ha to naprawdę jestem do tyłu z nowinkami...
Swoją drogą skusiłam się na wycieczkę internetową i latem bez problemu tym bardziej, że nie jest daleko.
olka44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Genever..odl lutego już działai .pierwsi kuracjusze już są..Latem myślę się tam udać...
olka44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Od 11 lipca zdecydowałam na wypoczynek w Lidzbarku Warmińskim..czy ktoś z forum był i może opisać swój pobyt...
Pawel55
Na forum od: 18 lip 2026 17:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Pawel55 »

Nowy i czysty budynek i to wszystko, jedzenie słabe i monotonne, w szczycie sezonu daja tylko ćwiartkę pomidora na osobę, nakupili schabu pieczonego i na okrągło go serwują, nie ma leżaków ani daszków nad wejściami a pada często więc nie ma gdzie usiąść na powietrzu, brak kawiarni więc jak ktoś lubi się napić kawy to niech przywiezie swoją, brak leżaków, żeby poleżeć na powietrzu. Wieczorki taneczne - dwa razy w tygodniu i to wszystko. Zabytki w Lidzbarku: sztuk 2 na jedno popołudnie. W mieście nie ma nic ciekawego. NIE POLECAM, chyba, że ktoś chce się odciąć od świata na trzy tygodnie. Brak basenu.
ODPOWIEDZ