ORW. HOLTUR PODCZELE Kołobrzeg..
ORW. HOLTUR PODCZELE Kołobrzeg..
[ ] W kawiarni sanatoryjnej kawa i ciastka z biedronki. Wybór żaden,organizacja żadna. Jedyne co jest ok to rechabilitanci i zabiegi...choć ćwiczenia ma basenie to istny kabaret...ale jest wesoło..I to cały pozytyw. Pisałem (nie tylko ja do NFZ) oczywiście zero odpowiedzi..
[ ] Tak potwierdzam totalna porażka , ale czemu nie piszecie do NFZ u???!!! przecież ktoś podpisał umowę z tym zapyziałym schroniskiem, bo na pewno sanatorium nazwać tego nie można. Ja jestem obecnie i już wysłałem info i pismo reklamacyjne do NFZ. Ciekawe ile holtur odpalił takiej komisji która podpisała umowę o świadczenie usług sanatoryjnych dla schorowanych seniorów serwując im o 50 latach pracy dla tego kraju pobyt w pokojach tylko !!! z umywalką???!!! WC i łazienki na korytarzach....makabra. Ludzie omijajcie to szerokim łukiem, dużo ludzi nawet po opłatach (bo nie można wcześnie zobaczyć pokoju)i przejechaniu pół Polski rezygnowała z pobytu w tym pożal się boże przybytku... z ery kamienia łupanego. Będę pisał wszędzie na każdych forach internetowych. Holtur ma też stronę i jest na fejsie tam też można pisać..Jak można osobę z WZJG, bezdechem i alergją umieszczać w takim pokoju???
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Re: ORW. HOLTUR PODCZELE Kołobrzeg..
Byłam pewna, że coś się zmieniło bo podobno jakieś remonty trwały... jest jak było z tego co piszesz.
Zimą dodaj sobie jeszcze średnio szczelne okna.
I tak najbardziej dała mu po kościach jedna ze współlokatorek, wszystkowiedząca dama, która wylądowała w tym przybytku.
No nic... dzięki doświadczeniu oraz chociażby opiniom z tego portalu wiem jakich miejsc unikać. Desperatów cieszę mniej co widać po skracających się praktycznie w każdym oddziałów kolejkom.
Chciałabym "z małą pomocą" dostać wymarzony przydział ale cóż...nie zapowiada się
Zdrówka życzę.
- bardzyk2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2020 14:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękowano: 7 razy
warunków NFZ już nie proponuje a jednak
Będę omijać szerokim łukiem !
Pozdrawiam
-
Mark1
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 lut 2020 12:05
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 12 razy
Czy w tym sanatorium był ktoś ostatnio i może podzielić się aktualną opinią ?
Są jakieś zmiany na lepsze względem opinii na tym forum jak i w necie?
Dostałem termin na połowę Lipca i mam dylemat z kategorii 2xZ - Zrezygnować -czy-Zaryzykować
Termin i Kołobrzeg ok, ale opisy tego obiektu ,to taki mały koszmar
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Jeszcze co do położenia, to nie jest żaden Kołobrzeg tylko Podczele, a odległość do Kołobrzegu, to 9 km samochodem, czy autobusem MPK.
To tak samo jak bym pojechał do Grzybowa, a pisał na forum, że jestem w Kołobrzegu. /odległość ok.6 km/
anman0 dzięki za wiarygodną opinię i ja też wszędzie łącznie z fejsbukiem piszę, żeby omijać Holtur Podczele
Jednak na forum naszym są osoby, które lubią sanatoria serwujące seniorom kolonijne warunki, jak wieloosobowe pokoje i to jeszcze z umywalkami, a WC na korytarzu. Masakra