Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Hmmm, do dziwne. Zwykle lekarz mówi czy skierowanie na rehabilitację uważa za zasadne, ale jak widać różnie z tym bywa. Nie chciałbym Cię martwić ale ja będąc na komisji na początku lutego, od razu dostałem karteczkę do pokoju na pierwszym piętrze, a tam skierowanie. Ale głowa do góry, odczekaj trochę i składaj ponownie
Witaj !!!! Ja tez jestem z łódźkiego i ostatnio od razu wyznaczano termin i miejsce ,ale 2 lata temu też pani orzecznik poinformowała ze bdecyzja przyjdzie pocztą i niestety przyszła ale odmowna,ale bądzmy dobrej mysli .Głowa do góry pozdrawiam
Ja myśle ze łatwiej Ci będzie ponownie złozyc tylko trochę odczekac ,odwołanie trwa dłuzej i też moze byc róznie ,jak chcesz wiecej sie dowiedziec bo ja to przeszłam to pisz na pw
Kwiatuszku, ten wątek też specjalnie nie należy do tematu, w którym oceniamy pobyty w sanatorium, ale proponuje żebyś swoje pytanie przeniosła do tematu "Wyjeżdżam do sanatorium " Załóż nowy wątek, wpisz miejsce i datę, a z pewnością ktoś tam szybciej zajrzy niż tutaj.... Pozdrawiam