Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam we właściwym miejscu i zaczynamy
Podróż bez zastrzeżeń . Mimo niewielkich opóźnień wszędzie udało się zdążyć. Przez szyby widać było tylko deszcz . Na dworcu jak się zresztą spodziewałam przemiłe powitanie kwiatami i "Martini" przez "ekipową " koleżankę -Krysię i ..... deszcz przestał padać . Pod ekskortą dotarłam do Rybniczanki , gdzie spędziłam pierwszą noc , krótkie ponowne... "powitanie" .... i "w miasto " . Tu obiad, tam deser i nie wiadomo kiedy zrobił się późny wieczór.... Po drodze zaszłyśmy do Admirała i już na wstępie dobra wiadomość - jest pokój nie 3 osobowy a 2
O 6.15 byłam już w środę ośrodku i byłam druga.
Będę pisała kawałkami by " nie uciekło" a więc cdn.
O godzinie 7 zaczęto meldować. Mój pokój takie studio kiedyś 2+1 teraz 1+1 i mam wybór - jestem pierwsza. Decyduję się na przechodni z dwóch powodów łazienka - to nie ja będę przechodzić i kiedy będę może później wracać to od razu bez skrępowania "do siebie" . Po za tym jest przytulniejszy i większy : łóżko z dobrymi materacami, stolik okrągły, 2 fotele , stolik z szufladami pod ścianą, szafka z lodówką , czajnik , filiżanki , szafa na ubrania, wszystko co trzeba, więcej niż się spodziewałam. Jest jeszcze duże lustro i wieszaki na wierzchnie ubranie , no i są drzwi oddzielające jednak obydwa pokoje . Drugi pokój jest mniej wygodny. Mniejszy , stoi drugie łóżko choć niepościelone , jest drugi telewizor ale .... nie ma szafy , jest tylko szafka na ubrania . Początkowo nie zauważyłam jej braku bo za drzwiami obudowany do samej góry jest taki słupek jakiś szyb czy komin ? W recepcji zapytałam czy szafa jest na dwie osoby (zapełniłam ją już całą ) ? Nie , jest moja a "drugi pokój" będzie dlatego tylko dla 1 osoby hm łóżko zamiast szafy ??????
Na razie muszę kończyć, Zbliża się 6.30 a na 7,05 mam zabieg w Bałtyku
cdn