Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gratuluję miejsca i terminu wyjazdu. Byłem kilka lat temu w Iwoniczu w Excelsiorze, ale w styczniu.
O Sanvicie dużo dobrych opinii, wszystkie zabiegi na miejscu. Skutecznego leczenia.
JA też jadę do Iwonicza Zdrój w terminie 22.04.2012 z Lublina. Szukam towarzysza podróży, z chęcia także dorzucę sie do benzyny jeśli ktoś będzie jechał samochodem. proszę pisać na email.
Jadę z Zawiercia 22kwiecien do Iwonicz SANVIT, pisałam do nich email i wreszcie dowiedziałam się jaka jest opłata za pokoje, podobno można również dokonać wcześniej rezerwacji:)
Witam serdecznie czy ktoś się wybiera do sanatorium Stare Łazienki" Iwonicz Zdrój,w terminie 09.05 do 30.05 ja jadę z okolic Tarnowskich gór proszę napiszcie jak tam jest Pozdrawiam