Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem przed południem i przy recepcji sporo ludzi. Trochę czasu trzeba było czekać. Pielęgniarka ogarniała w międzyczasie. Lekarz też trochę nie zorganizowany bo dużo ludzi przyszło na tę samą godzinę więc też kolejka. Pokoje normalne, przytulne. Łazienka też OK. Na zewnątrz zimno ale w pokojach ciepło. Byłem na wysokim piętrze. Jedzenie - wspaniałe do przesady. Mimo że lubię zjeść to zostawiam na talerzu. Zabiegi normalne. OK ale słyszałem różne zdania. Więcej informacji co ile kosztuje jest na stronie sanatorium. Jeszcze o czystości. Jest czysto a pani sprzątaczka dba o wszystko. Windy tylko dwie ale ogarniają.Palenie przed sanatorium. Było trochę chłodno więc trzeba było szybko palić. Na parterze kawiarnia z tańcami. Nie byłem ale przechodząc widziałem tłoczno. W Kołobrzegu było wietrznie i zimno więc nie mam co opisywać. Dużo lokali czeka na sezon.
Pozdrawiam.