Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, kto jedzie do sanatorium od 13 lipca do sanatorium Mielec w Krynicy Zdroj ? Termin odległy i jakaś cisza ja z mazowieckiego . Przydział mam już od miesiąca.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2026 14:05 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
kazimierz1 Nie denerwuj się Jest za wcześnie na reakcję i zapewne ktoś się odezwie. Byłem w Mielcu w listopadzie 2022 roku i uważam, że było to moje najlepsze sanatorium. Dopisz datę wyjazdu w tytule a będzie innym łatwiej.
Pitt53 dzieki za poprawkę mojego postu ja próbowałem coś mi nie wychodziło,teraz jest lepiej. Rzuciłem zapytanie myslałem że jakiś ,,ziomal,, się odezwie ale cisza nie wszyscy wiedza że tu można pisać,Jest jeszcze trochę czasu. Dzięki i pozdrawiam.