Tłusty Czwartek!!!!!
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Tłusty Czwartek!!!!!
O Ewiku, to jest nas dwie. Ja też od poniedziałku jestem na diecieewiko pisze:LITOŚCI... żadnych pączków. Od 3 dni jestem na diecie![]()
![]()
Oj dziewczyny nie mogłyście poczekać z tą dietą ? Tu takie smakołyki a Wy będziecie się tylko oblizywać?gorkaa pisze:O Ewiku, to jest nas dwie. Ja też od poniedziałku jestem na diecieewiko pisze:LITOŚCI... żadnych pączków. Od 3 dni jestem na diecie![]()
![]()
To jest nas trzy bo ja od wtorku na przymusowej,bo to co tu dają do jedzenia to przez 3 tyg.można nogi wyciągnąć.gorkaa pisze:O Ewiku, to jest nas dwie. Ja też od poniedziałku jestem na diecieewiko pisze:LITOŚCI... żadnych pączków. Od 3 dni jestem na diecie![]()
![]()
Gdzie się tak poobijałyście bo nie mam czasu całego czytać a dopiero dziś tu zajżałammalgorzatas pisze:w lewo to spadne z krzesla...jak z prawa to mam scianę a z podbitym okiem nie moge wyjscmargot pisze:To może przesuń się lekko w lewo to ja też potrzymam![]()
![]()
![]()
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Dziewczyny żebyście wiedziały ile ja już takich poniedziałków miałam.....a potem pomyślałam o tych zającach.... i diecie co niby nie ucieknie....i znowu nowy poniedziałek.
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz