kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: ibizka wielkopolska »

Zosia ja chętna !!! Już się Buni podmawiałam. Tak mnie ciągnie do wyjazdu a tu 17 miesięcy czekania :(
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Oj Ibizko ja Cię ze sobą chętnie wyciągaj walizę , przeglądaj ciuchy i .....na razie w nieznane :D :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A ja dziś 920!!! :kwiat: hi.....hi...... :D :D :D
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

alcza pisze:
Krystyna60 pisze:Witaj byliśmy razem z mężem w 2012 roku również na święta, ale Bożego narodzenia w Krystynce. Gdybyś potrzebowała informacji to służę :D pozdrawiam.
Krystyna60,
Będę wdzięczna :) Na stronie internetowej fajnie się prezentuje to sanatorium ale mam pytanie co do basenu: tam są tylko ćwiczenia czy można wieczorem też popływać? Czy jest sala z przyrządami i czy można z niej korzystać. Byłaś z NFZ czy prywatnie? - mam pytanie ile przeciętnie jest zabiegów zleconych przez lekarza NFZ? Jak wyglądają święta? Ja jadę z mamą i siostrą - osierocimy więc trzy rodziny na te święta... Czy jest możliwość wykupienia i zaproszenia kilku osób na obiad? Napisz swoją relację. Tylko może w temacie "oceń sanatorium" bo tutaj to chyba rozgadałam się nie na temat ;) Będę wdzięczna za wszystkie sugestie
Witaj alcza po kolei.......byliśmy z NFZ budynek był podzielony na nową i starą część, my byliśmy na nowej części. Na basen chodziliśmy około 20 min spacerkiem do szpitala sanatoryjnego popływać raczej tam nie było można ,chyba ze w przerwie lub chwilkę po skończonych zajęciach, my chodziliśmy popołudniu popływać do sanatorium wojskowego,
tam jest sauna, dżakuzzi i wiele innych atrakcji.wstęp 8 zł emeryci. Mogliśmy pływać około 2 godz.mieliśmy dziennie 4/5 zabiegów, na pewno będziesz mogła wykupić obiady
dla gości było nawet ogłoszenie ze obiady i śniadania można kupić dla osób zewnętrznych.A jak wyglądają święta? jak dla niekomercyjnych to oszczędzali przez cały pobyt
ale na święta się postarali. No jak mam ocenić sanatorium nie było żle mieli tylko problem ze sprzątaniem, od czasu do czasu ktoś po łebkach posprzątał.Jeśli będziesz chodzić
pływać do wojskowego to niestety kawałek trzeba dreptać ;) ale warto...Sanatorium Krystynka jest niedaleko centrum w pobliżu jest sławny Grzybek i niedaleko tężnie,gdy my byliśmy to tężnie były nieczynne zima :( myślę ze pomogłam,jeśli jeszcze chcesz coś wiedzieć to pytaj pozdrawiam :kwiat:
alcza
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 09:58
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: alcza »

SERDECZNIE D Z I Ę K U J Ę :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wczoraj miałamnumer 920. :kwiat: Dziś otwieram komputerm patrzę....jest! Mam przydział do Dusznik na 17.04-08.05. Może ktoś coś wie na temat Chopina w Dusznikach? A może ktoś też tam jedzie? Pozdrawiam :D :D :D
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mamylka »

Witam radośnie oczekujących ;)
Zmieniłam swój awatar, bo od jakiegoś czasu pokazuje się taki sam jaki miałam od prawie 2 lat. Ale nic to :lol: ważne, że pogoda dopisuje, numerki spadają. Czekamy.............?
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Postprzez milusinska » 26 lut 2014 17:27
Wczoraj miałamnumer 920. :kwiat: Dziś otwieram komputerm patrzę....jest! Mam przydział do Dusznik na 17.04-08.05. Może ktoś coś wie na temat Chopina w Dusznikach? A może ktoś też tam jedzie? Pozdrawiam :D :D :D

Gratulacje tuż przed Świętami masz pakowanie :lol: gratulacje miejsca Duszniki byłam tam chwilę przejazdem urocze miejsce.Koleżanki ojciec tez dziś dostał przydział na 20 kwietnia ..."rozdają" wiosnę na turnusy ! :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Przy tym tempie ocieplenia twój pobyt w Dusznikach zapewne będzie można zaliczyć do letnich :D Lecz się , wypoczywaj i nie zapominaj o nas :serce: Szukaj fajnego towarzystwa bo bez względu na pogodę ten klimat tworzymy sami :kwiat:
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Post autor: ludwik45 »

Witam milusińska /nareszcie przyszła ta długo oczekiwana i najprzyjemniejsza chwila /życzę dobrej rehabilitacji i pięknej słonecznej pogody ,przedemną jeszcze długie oczekiwanie .Pozdrawiam
Zablokowany