kolejka do sanatorium 2014 rok
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Witaj alcza po kolei.......byliśmy z NFZ budynek był podzielony na nową i starą część, my byliśmy na nowej części. Na basen chodziliśmy około 20 min spacerkiem do szpitala sanatoryjnego popływać raczej tam nie było można ,chyba ze w przerwie lub chwilkę po skończonych zajęciach, my chodziliśmy popołudniu popływać do sanatorium wojskowego,alcza pisze:Krystyna60,Krystyna60 pisze:Witaj byliśmy razem z mężem w 2012 roku również na święta, ale Bożego narodzenia w Krystynce. Gdybyś potrzebowała informacji to służępozdrawiam.
Będę wdzięcznaNa stronie internetowej fajnie się prezentuje to sanatorium ale mam pytanie co do basenu: tam są tylko ćwiczenia czy można wieczorem też popływać? Czy jest sala z przyrządami i czy można z niej korzystać. Byłaś z NFZ czy prywatnie? - mam pytanie ile przeciętnie jest zabiegów zleconych przez lekarza NFZ? Jak wyglądają święta? Ja jadę z mamą i siostrą - osierocimy więc trzy rodziny na te święta... Czy jest możliwość wykupienia i zaproszenia kilku osób na obiad? Napisz swoją relację. Tylko może w temacie "oceń sanatorium" bo tutaj to chyba rozgadałam się nie na temat
Będę wdzięczna za wszystkie sugestie
tam jest sauna, dżakuzzi i wiele innych atrakcji.wstęp 8 zł emeryci. Mogliśmy pływać około 2 godz.mieliśmy dziennie 4/5 zabiegów, na pewno będziesz mogła wykupić obiady
dla gości było nawet ogłoszenie ze obiady i śniadania można kupić dla osób zewnętrznych.A jak wyglądają święta? jak dla niekomercyjnych to oszczędzali przez cały pobyt
ale na święta się postarali. No jak mam ocenić sanatorium nie było żle mieli tylko problem ze sprzątaniem, od czasu do czasu ktoś po łebkach posprzątał.Jeśli będziesz chodzić
pływać do wojskowego to niestety kawałek trzeba dreptać
-
forumowicz
- mamylka
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 16:53
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Zmieniłam swój awatar, bo od jakiegoś czasu pokazuje się taki sam jaki miałam od prawie 2 lat. Ale nic to
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Postprzez milusinska » 26 lut 2014 17:27
Wczoraj miałamnumer 920.
Gratulacje tuż przed Świętami masz pakowanie
-
ibizka wielkopolska