Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Panzer, ja juz w kwietniu dostałem na 26.10 więc sporo wcześniej Chyba mam najdłuższy czas oczekiwania od info o terminie do wyjazdu albo się ludziska nie przyznają
Przepraszam jeśli źle napisałem ,to jak napisałem że w listopadzie to moje życzeniowe tylko bo termin nieznany ale tak z kolejki wychodzi a miejsce nieznane .Równica była moim pierwszym sanatorium ,mam bardzo dobre wspomnienia czego i tobie życze a podobało mi sie na tyle ,że nawet prywatnie tam też byłem
Gienia i Atina oraz Andrzej zrozumieli moje pytanie o Równicę bez problemu. Jestem zainteresowana, gdyż będę tam niedługo i chciałam, żeby Darek, póki tam jest, na miejscu, raportował jak najdłużej.
Oj Darku, Darku. Skąd taka reakcja na mój wpis.
A Skrzyś to już przeszedł sam siebie.