Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dodam ,
Szczawno Zdrój jest piękne !
Pijalnia wody , park
Jest gdzie spacerować ,kawiarnie , tańce .....
Dojazd pociągiem dobry , z przesiadką we Wrocku
Bunia, nie Szczawno a Szczawnica, to około 450 km różnicy, nie jestem młodą kózką już na góry)) a do tego sanatorium bez basenu.
W każdym razie moje skierowanie miało status "ponowna ocena" a teraz zmieniło status na oczekujące, więc z powrotem na koniec kolejki i mam nadzieję otrzymać zgodnie z moją sugestią.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Niekoniecznie na koniec kolejki ja miałem taki komunikat i mnie przestawiono na początek kolejki ,po prostu zabrali stare skierowanie i wystawili w sumie nowe bo może z tydzień zeszło jak przestawili na początek i dostałem nowe
Och jak mnie dawno tutaj nie było. Byłam tak zajęta, że zapomniałam o Forum. A tu tyle się dzieje.
Witaj Gul. Super, że jesteś z nami.
Nula super przydział.
I Szczawnica i Cieplice to miejsca dla mnie. Byłabym zadowolona.
Bunia, na pobyt w sanatorium uzdrowiskowym nie przysługuje L4. Na inne formy tak.
Nasz NFZ, niestety wiemy z wielu tu doświadczeń innych nie jest przychylny zmianom. Najczęściej wywala na koniec ale nie ma tego złego. Można wskoczyć w nową kolejkę i dzwonić po zwroty.
Dla nas temat sanatoryjny to temat na przyszły rok. 18 miesięcy minie w maju za rok.
Pozdrawiam
Bogutka
O ! losie !
Za szybko przeczytałam , przepraszam
I ze Szczawnicy wyszło ...
Ale życzę powodzenia !
No tak z tym zwolnienie , Ja na KRUS , to dostałam zwolnienie
Witam! Odwołanie rozpatrzono pozytywnie i otrzymałam ponowne skierowanie do Połczyn Zdrój Gryf, obejrzałam bazę zabiegową w inete, poczytałam opinie, powiem, że w porównaniu z poprzednim wygląda o wiele lepiej! Dziękuję wszystkim za porady. Pozdrawiam
No Gul jestem bardzo mile zaskoczona pozytywnym rozpatrzeniem Twojej prośby przez nasz NFZ. Czyżby jakieś pozytywne zmiany. Tak czy siak super. Gryf ma bardzo dobre opinie a sam Połczyn Zdrój to senne miasteczko. Za to Park Zdrojowy jeden z ładniejszych, ciekawszych, uroczy. Do spacerowania. Znam z niedzielnych wycieczek . Połczyn Zdrój jest na mojej liście miejsc, dokąd skierowania bym nie chciała. Zbyt blisko domu.
Pozdrawiam
Bogutka
Teraz już tylko oczekiwanie na wyjazd.
Życzę udanego pobytu, dobrych zabiegów i obyś wróciła zadowolona.
Mam nadzieję, że w trakcie pobytu znajdziesz chwilę aby się z nami podzielić wrażeniami, czy swoją opinią po powrocie.
Pozdrawiam wszystkich z naszego wątku życząc pięknej soboty