Polańczyk AMER-POL od 18 maja 2026 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Archibald
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2021 13:53
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Polańczyk AMER-POL od 18 maja 2026 r.

Post autor: Archibald »

Super, że przejazujesz takie szczegóły. Bilet powrotny już kupiłem. Dzięki :serce:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam. Jakoś tu wszyscy umilkli a mnie zmogło "choróbsko" i wyjazd stanął trochę pod ???? ale jest powiedzmy już ok :D
Zbyszek to już chyba podziwia widoki 8-) , Archibald dziś rusza i to On pierwszy sprawdzi moje lokum - Atrium :lol: , gdzie jak pisał spędzi pierwszą , dzisiejszą noc. Wszystkiego dobrego Panowie , dobrej rehabilitacji, pogody i miłych wrażeń :) U nas jeszcze 10 dni oczekiwania ale zdecydowała się jeszcze na prywatny przyjazd nasza koleżanka ze Świnoujścia :D - będzie w Amer-Polu . Mam nadzieję, że macie jakiś dostęp do forum i wiadomości, i złapiemy jakiś kontakt :) Serdeczności dla wszystkich i myślę , do zobaczenia wkrótce :kwiat: :D
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Najmocniej przepraszam ale nie śledziłam ostatnio wpisów , jedzie jeszcze dziś do Polańczyka z forum Ewela , pozdrawiam również i chociaż między nami jak sądzę jest ogromna różnica wieku to również jeśli będziesz miała tylko ochotę to chętnie Cię poznam :D Uściski :kwiat:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Zoniu. jestem w Amer- Polu, wszystko co chciałem załatrwiłem pomyślnie i byłem w Atrium na tym ósmym zabiegu wczoraj, grają trochę zbyt disko, a jutro bedę na pierwszym basenie. Odezwij sie po przyjeździe, zapraszam na degustacje nalewek (kilkanaście smaków). Obiecuję, bedę tu zaglądał codziennie, aby nie przeoczyć wpisu. Ze zdrowiem mogę trochę coś pomóc, bo jestem taką babką zielarką z Wilkowyj (Wilkowyja po sąsiedzku) tylko nie potrafie jeszcze tak kręcic palcem, ale wszystko przede mną. Pokonałem już w życiu kilka " chorób nieuleczalnych" a wiem jak pokonać ich wiele innych, coś mogę podpowiedzieć. Czekam na kontakt.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zamelduję się zaraz po przyjeździe, tylko to jeszcze kilka ładnych dni więc .... nie opróżnij wszystkich tych buteleczek 😉
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Staram się i mam pomocników, ale jeszcze dość jest przed nami.
Awatar użytkownika
Archibald
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zosia pisze: 17 maja 2026 07:59 Witam. Jakoś tu wszyscy umilkli a mnie zmogło "choróbsko" i wyjazd stanął trochę pod ???? ale jest powiedzmy już ok :D
Zbyszek to już chyba podziwia widoki 8-) , Archibald dziś rusza i to On pierwszy sprawdzi moje lokum - Atrium :lol: , gdzie jak pisał spędzi pierwszą , dzisiejszą noc. Wszystkiego dobrego Panowie , dobrej rehabilitacji, pogody i miłych wrażeń :) U nas jeszcze 10 dni oczekiwania ale zdecydowała się jeszcze na prywatny przyjazd nasza koleżanka ze Świnoujścia :D - będzie w Amer-Polu . Mam nadzieję, że macie jakiś dostęp do forum i wiadomości, i złapiemy jakiś kontakt :) Serdeczności dla wszystkich i myślę , do zobaczenia wkrótce :kwiat: :D
Zosiu, plany się po drodze nieco zmieniły i nie trafiłem do Atrium, ale od wczoraj jestem już w miejscu docelowym, czyli w Amer-Polu. Miałem już nawet krótką wymianę zdań ze Zbigniewem, który rozponał mnie przed budynkiem (skojarzył avatar z profilu z tym to co zobaczył w realu i trafił w dziesiatkę). Jestem z nim na dzisiaj umówiony, tz. zaprosił do pokoju, w którym teraz jest.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj , to miło a Zbyszek spostrzegawczy :) , dla nas też jakaś wskazówka i już się nie ukryjesz 😉. Miłego spotkania i całego pobytu.
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zoniu, u Arczibalda to pierwszy dzień, ale cholera nie dał się wyrwać na balety do Solinki. Ja go muszę postawić do pionu. Na priv wysyłam Tobie swój kontakt.
Awatar użytkownika
Archibald
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zmiękłem jednak i na drugi dzień trochę potańczyłem w Atrium (wieczorek zapoznawczy), a potem były słynne nalewki Zbyszka (polecam, są pyszne). A kontyuując temat spotkań ludzi z forum to Andrzej + Panie już dzisiaj dojechali ( przed chwilą sie meldował).
ODPOWIEDZ