Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzień dobry. Jadę do Osiecznej koło Leszna. Czy ktoś tam był. Jakie warunki? Czy można wychodzić? Jest gdzie wyprać, wysuszyć cokolwiek? Nigdy nie byłam na takiej rehabilitacji. Będę wdzięczna za każdą informację.
Wróciłam z rehabilitacji ogólnoustrojowe w Osiecznej koło Leszna. Skróciłam pobyt o tydzień. Można było bez konsekwencji. To jest miejsce dla ludzi po operacjach. Ja po operacji nie jestem , mam wszelakie zwyrodnienia i nie pasowałam tam. Choruję na migreny więc Pani doktor się ich wystraszyła i jedyne co mi zaleciła to gimnastyka, łóżko wodne i rowerek stacjonarny. To był mój jedenasty pobyt na rehabilitacji i nikt nigdy nie bał się mnie rehabilitować z powodu migren. To był bezsensowny pobyt, nic nie wniósł w poprawę mojego zdrowia lub kondycji. Wyjechałam tydzień wcześniej. Więcej tam nie pojadę.
Taka rehabilitacja to jakaś porażka...więcej byś skorzystała u siebie na miejscu..
Kto Ciebie tam wysłał?
Jeśli sama sobie ten ośrodek wybrałaś na kod 4300 to pretensje możesz mieć tylko do siebie.