Osieczna koło Leszna

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Karolina_123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 18:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy

Osieczna koło Leszna

Post autor: Karolina_123 »

Dzień dobry. Jadę do Osiecznej koło Leszna. Czy ktoś tam był. Jakie warunki? Czy można wychodzić? Jest gdzie wyprać, wysuszyć cokolwiek? Nigdy nie byłam na takiej rehabilitacji. Będę wdzięczna za każdą informację.
Awatar użytkownika
Karolina_123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Re: Osieczna koło Leszna

Wróciłam z rehabilitacji ogólnoustrojowe w Osiecznej koło Leszna. Skróciłam pobyt o tydzień. Można było bez konsekwencji. To jest miejsce dla ludzi po operacjach. Ja po operacji nie jestem , mam wszelakie zwyrodnienia i nie pasowałam tam. Choruję na migreny więc Pani doktor się ich wystraszyła i jedyne co mi zaleciła to gimnastyka, łóżko wodne i rowerek stacjonarny. To był mój jedenasty pobyt na rehabilitacji i nikt nigdy nie bał się mnie rehabilitować z powodu migren. To był bezsensowny pobyt, nic nie wniósł w poprawę mojego zdrowia lub kondycji. Wyjechałam tydzień wcześniej. Więcej tam nie pojadę.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Taka rehabilitacja to jakaś porażka...więcej byś skorzystała u siebie na miejscu..
Kto Ciebie tam wysłał?
Jeśli sama sobie ten ośrodek wybrałaś na kod 4300 to pretensje możesz mieć tylko do siebie.
Awatar użytkownika
Karolina_123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Przyjaciółka tam była i była zadowolona dlatego wybrałam to miejsce.
ODPOWIEDZ