NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?

Post autor: bozenka999 »

Krzysztof 30,gratulacje.Słyszałam,że fajna miejscówka,nie słyszałam aby NFZ Łódzki tam wysyłał kuracjuszy.Miłego pobytu i fajny miesiąc.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Szacunkowy czas oczekiwania w poszczególnych województwach (dane na 2026 rok):Podlaskie: ok. 3 miesiąceWarmińsko-mazurskie: ok. 3 miesiąceKujawsko-pomorskie: ok. 4 miesiąceLubelskie, Podkarpackie: ok. 5 miesięcyOpolskie, Wielkopolskie: ok. 7 miesięcyŁódzkie, Pomorskie, Świętokrzyskie: ok. 8 miesięcyLubuskie, Małopolskie, Mazowieckie, Zachodniopomorskie: ok. 9 miesięcyDolnośląskie: ok. 10 miesięcyŚląskie: do 12 miesięcy (najdłuższe kolejki)
Malgorzatka69
Na forum od: 01 cze 2026 17:43
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Malgorzatka69 »

Dzień dobry wszystkim Forumowiczom. Łódzki NFZ zaskoczył mnie totalnie. Właśnie dostałam skierowanie do Krystyny w Busku Zdrój w terminie 09.12.2026r do 30.12.2926r . Jest to szpital,ja jednak dostałam skierowanie na oddział sanatoryjny. Czy ktoś może wybiera się w tym terminie do Buska? A może nawet do Krystyny?Nawiasem mówiąc termin nie leży mi totalnie. Ale na moje zwyrodnienia wielostawowe siarka jest idealna. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich :kwiat: :serce:
ODPOWIEDZ