Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Troszkę mi dziś ten dzień uciekł ...oby cały rok tak nie pędził ...Bo ja mam plany ...mam nadzieję....ja nie chcę tylko istnieć bo to dla mnie za mało ...ja chcę żyć i cieszyć się z tego dobrego co mi dał miniony rok i proszę cię daj mi nie miliony ale tylko 365 szczęśliwych dni....to taki mój mały plan ...czy ja tak dużo proszę
Pierwszy dzień nowego roku minął bo przemijanie to coś czego nie możemy zmienić .Chwytamy te chwile,skubiemy ,codziennie dążymy do szczęścia , zadowolenia.Ale pamiętajmy by w tym dążeniu do własnego zadowolenia i przyjemności nie zgubić drugiego człowieka i jego potrzeb.Skubmy te chwile nie tylko dla siebie ,pamiętając że teraźniejszość jest ważna ale nie najważniejsza od przyszłości
...jak ja tu dawno nie zaglądałam ..a teraz to tylko noc będę chwytać ...kiedyś ktoś mi powiedział że niebiosa dla przeciwwagi wszystkich uciążliwości życia dały nam nadzieję ..uśmiech i sen ...tak ostatnio mi go brakowało a on daje ukojenie ...albo śni się człowiekowi coś co przez następne kilka dni nie może się pozbierać ..
I chyba dzisiaj już można iść spać ...bo już dziś nic pięknego się nie zdarzy ...trzeba się koniecznie położyć ...bo znów marzeń trzeba namarzyć
Znów kolejny dzień przed nami ...czasem tak szybko ucieka ...a dziś wiem ze mój nawet kiepski dzień z Tobą jest i tak lepszy niż mój dobry dzień bez Ciebie wracaj
...To były fajne dwa dni drogie życie dało mi trochę wytchnienia...bo tak ostatnio mi tylko powtarzało ...jeszcze nie teraz ...poczekaj ...może jutro ...a ja czekałam ...czekałam ..aż moja cierpliwość została wystawiona na skraj przepaści i sama sobie zrobiłam wyjazd ...i wiem że przyjdzie taki czas że będę się cieszyć każdym dniem...bo ja człowiekiem ..kobietą ..pragnącą normalności ...nie złudzeń