Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam:) dzisiaj dostałam powiadomienie o przyznaniu mi terminu rehabilitacji poszpitalnej Busko Zdrój Wojskowy od 25.10.2026. pozdrawiam forumowiczów a może ktoś dostał ten sam termin?
Dziękuję Ewuniu. Pozdrawiam serdecznie. Na forum niestety nie ma wielu nowych wpisów o tym ośrodku, ale myślę że będzie dobrze najważniejsze to dobra rehabilitacja i pozytywnie nastawienie
Jasminko przetrę szlaki i potem pytaj o co chcesz . Też mam 28 dniową rehabilitację w szpitalu uzdrowiskowym. Sama sprawdzę czy i jak coś się zmieniło.
Rechabilitacja ogólnoustrojowa trwa 21 dni
Jeśli lekarz oraz fizjoterapeuta stwierdzi że dla lepszej poprawy zdrowia i powrotu do pełnej sprawności jest wskazane dalsza rehabilitacja zaproponuje zostanie na kolejne 21 dni, oczywiście jeśli pacjent wyraża zgodę i ma chęć na poprawę swojego zdrowia
Więc trzeba się przygotować na taką możliwość.
Będę przed Tobą więc co nieco napiszę jak jest w Wojskowym
Jasminko czy jedziesz na skierowanie z NFZ, czy na skierowanie do szpitala na rehabilitację ogólnoustrojową? Ja zrozumiałam,że kieruje Ciebie NFZ i tego dotyczyła moja odpowiedź.
Ja jadę na skierowanie.
Witam serdecznie. Jestem po endoprotezie kolana i dostałam skierowanie ze szpitala. I wszędzie gdzie dzwoniłam dostałam informację że max do pół roku muszę taką rehabilitację mieć. No i udało się wydzwonić po wielu nie udanych próbach Busko
Czyli ogólnoustrojowa…
Jasminko za niedługo przekażę Ci informacje. Na pewno dokonałaś trafnego wyboru, rehabilitacja w Wojskowym jest na bardzo wysokim poziomie.