Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mustang1 pisze: 11 kwie 2026 14:15
Witam serdecznie, czy ktoś też dostał przydział na ul. Zdrojowa 36 w w/w czasie , proszę o jakiś świeże opinie o tym sanatorium. pozdrawiam.
Witam serdecznie, czy ktoś też dostał przydział na ul. Zdrojowa 36 w w/w czasie , proszę o jakiś świeże opinie o tym sanatorium. pozdrawiam.
Wygląda na to, że wszyscy czekają z zapartym tchem na Twoją relację. Nie ukrywam, że na pewno ja, gdyż rozważałam tam pobyt prywatny. Ceny mają konkurecyjne a nawet można powiedzieć niskie ale ostatecznie zdecydowałam się na Bristol. Życzę miłego i dobrego pobytu.