Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja jestem właśnie po badaniach przedsanatoryjnych, w przyszłym tygodniu idę po skierowanie. Ale ja to i tak i tak będę czatować na zwroty na przełomie września/października, ale tak czy siak, wyląduję zaraz w kolejce
Osobiście nie znam , byłam w Orliku , ale znam osoby , które były w Malwie i były bardzo zadowolone . Dla mnie duże znaczenie ma również położenie tych ośrodków .
No tak Geniu,rozumiem "Malwa"położona jest chyba najniżej,za to "Orlik" najwyżej Ja w zeszłym toku byłam w "Jaskółce",dojście z miasta jak sama wiesz mocno forsujące,a do "Orlika"chodziliśmy na basen .Ja tylko żałuję,że basenu nie ma w "Malwie".
Pozdrawiam serdecznie