Ciechocinek - Sanatorium ORION MSWiA od 14.07.2026

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wysoki-33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2025 21:12
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 1 raz

Re: Ciechocinek - Sanatorium ORION MSWiA od 14.07.2026

Post autor: wysoki-33 »

Czy możesz uzupełnić swoją wypowiedz, na jakich piętrach jest możliwośc zakwaterowania w głownym budynku dla NFZ . Czy były pokoje z NFZ z oknami wychodzącymi na ul. Warszelnianą? Czy ktoś otrzymał jedynke odsobno lub w studio?. Gdzie one ewentualnie się znajdują?
Horbi
Na forum od: 15 cze 2026 21:42

Post autor: Horbi »

Witam ;-)
Mam gorącą prośbę, ponieważ zmieniam Wysokiego 33 w ww. sanatorium w sierpniu br. w ramach NFZ, uprzejmie proszę o informacje konieczne do przeżycia okresu leczenia uzdrowiskowego, wszelkie które są niezbędne a wręcz konieczne. Po tygodniu pewnie będziesz znawcą tematu, po co wyważać drzwi, które są otwarte.
Z góry dziękuję i pozdrawiam! Mam pewność, że taka aktualna informacja będzie służyć jeszcze przez długi czas wielu kuracjuszom ;-)
P.S. Chcę zabrać rower, wiedza czy można go trzymać na parkingu w mojej ocenie będzie fundamentalna...
wysoki-33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2025 21:12
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: wysoki-33 »

Dzien dobry. Czy jedzie ktoś z czytających forum- w tym okresie do Oriona?
ODPOWIEDZ