Tak czytam i sobie myśle .... jaka ze mnie szczęściara

na NFZ małopolski nie mogę narzekać , na KRUS małopolski też nie , na naszych lekarzy powiatowych też nie , na różnych orzeczników tez nie , burmistrza mamy już 3 kadencję ... super gościu ... tyle co On zrobił dla naszego miasta i całej gminy , inni nie zrobili nigdy . Miasto zyskało wiele , bardzo wiele .... wiele też zyskały wioski . On dogaduje się z każdym , z radnymi , z sołtysami , nawet z KGW ... długo by wymieniać ....

... potrafi i chce Mu się pozyskiwać środki z UE .... On się wszędzie zakręci i wszystko załatwi . Rozpoczyna jeszcze teraz wiele nowych inwestycji , mówiąc , ze gdyby musiał odejść , to rozpoczęte już inwestycje ktoś musi dokończyć

cały On
Qrcze ... nie mam na co ponarzekać

... dooobra , ponarzekam na Was
Właśnie wróciłam z Krakowa , pogoda piękna .... byłam na spotkaniu z moją Góraleczką

, poznaną 9 lat temu tutaj na forum , a potem w Kgu ... a potem wiele innych spotkań
Była w Krakowie w swoich sprawach , mówiła , że nie da rady do mnie podjechać , no to skoro Góra nie mogła do Mahometa , to Mahomet podjechał do Góry .... kawka , śmiech , wspomnienia i plany na jesień
Miłego popołudnia Wszystkim życzę