NOCNE GADANIE
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: NOCNE GADANIE
U mnie ciągły niedoczas........ czas zasuwa tak szybko, że niezmiennie pierwszy melduje się na mecie, a ja wciąż go gonię i widzę jego plecy
Forum trochę przysnęło więc przyszłam sprawdzić, czy ktoś nie zgasił światła
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 101 razy
- Podziękowano: 54 razy
Potwierdzam ,trafilas w punktewana pisze: 15 cze 2026 23:32 Witam w nocnym gadaniu .Gieniu Ty zawsze byłaś pomocna .Dziękuję za polecenie Barbarki w Świnoujściu .To forum od lat zajmują te same osoby ,które opanowały portal .Owszem pomocne ,ale czasami zaborcze.Na zasadzie tylko ja mam rację.Większość wprawdzie sympatyczna ,ale niektórzy skarżący do admin. To była dziecinada skutecznie zniechęcająca to udzielania się i wyrażaniu swobodnie swojego zdania .Podejrzewam ,że wielu osób nie tylko ze względu na pesel ,ale tą dziecinadę z donoszeniem do admina zrezygnowało z uczestnictwa.Dobrej i spokojnej nocy życzę![]()
![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Nie do końca się z tym zgadzam. Jestem tutaj od lat i przekonałam się, że to samo miejsce można postrzegać na bardzo różne sposoby. Atmosferę tworzymy wszyscy a nie wybrane osoby. PozdrawiamArker pisze: 17 cze 2026 11:51Potwierdzam ,trafilas w punktewana pisze: 15 cze 2026 23:32 Witam w nocnym gadaniu .Gieniu Ty zawsze byłaś pomocna .Dziękuję za polecenie Barbarki w Świnoujściu .To forum od lat zajmują te same osoby ,które opanowały portal .Owszem pomocne ,ale czasami zaborcze.Na zasadzie tylko ja mam rację.Większość wprawdzie sympatyczna ,ale niektórzy skarżący do admin. To była dziecinada skutecznie zniechęcająca to udzielania się i wyrażaniu swobodnie swojego zdania .Podejrzewam ,że wielu osób nie tylko ze względu na pesel ,ale tą dziecinadę z donoszeniem do admina zrezygnowało z uczestnictwa.Dobrej i spokojnej nocy życzę![]()
![]()
![]()
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
To Bardzo Miło widzieć że coś się dzieje na Forum i Sympatyczne Ludki dzielą się informacjami i przesyłają sobie Serdecznośći
Pozdrawiam raz jeszcze Serdecznie i trzymajcie się ,,,,,chłodu bo pogoda nas ,,,gotuje FURA Buziaków.Kolorowych
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Trudno ukryć, że Forum mocno się zmieniło...
I ja ostatnio mniej zaglądam z różnych przyczyn...
Miło, że "stara" gwardia jeszcze zagląda...
Pozdrowienia ślę z upalnego Górnego Śląska
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Tak gorąco, że najlepiej siedzieć w cieniu, a my dziś ruszamy na potkanie klasowe
Ludzie przyjeżdżają z różnych zakątków Polski i nie tylko. Zapowiada się piękny dzień i wieczór
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
No ja nie wyściubiam nosa z domu, upał nie dla mnie...
Pozdrawiam Nocne