Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Koniec jak na razie tego obżarstwa dla mnie , idę zanieść trochę tych smakołyków koledze który leży w szpitalu i pewnie tak jak w sanatorium kiepsko go karmią
malgorzatas pisze:Kurczę ja w sanatorium oddawalam jedzenie Panom przy stoliku..tyle tego bylo ...dobre....cieple...ladnie podane..a bylam we wrześniu calkiem niedawno
to zupełnie tak jak ja Małgosiu.... masełko, ziemniaczki, co tylko chcieli...oddawałam
Ja również, tzn. (broń Boże nie dzieliłem się jedzeniem ) byłem bardzo zadowolony z sanatoryjnego jedzenia. Ale tam pączków nie podawano, bo byłem w lipcu
hej biedroneczko....ja naprawde nie jestem wybredna w jedzeniu.mi wystarczyla rano goraca zupa mleczna i bulka ...resztę oddawalam i Panowie z przyjemnoscia zajadali