Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dodatkowo dostałem przydział tam gdzie chciałem, tzn. w prośbie do NFZ napisałem 5 konkretnych miejsc na 1 miejscu był Budowlany Szczawnica, dlatego warto pisać i prosić o konkretne przydziały
Minął karny roczek od ostatniego wyjazdu ale jakoś nie mogę albo nie chcę mi się składać na nowy wyjazd.Teraz 8-9 miesięcy czeka się , koleżanka dzwoni o zwroty , nad morze chce, same góry i niziny , dlatego jej mówię żeby Inowrocław brała bo do września będzie dzwonić.
Gieniu wtedy jeszcze był pociąg bezpośrednio z Przemyśla do Gdyni jadący przez Inowrocław, wsiadałam coś koło 19 u nas i 3 po północy na miejscu . Przydział pokoi od 7 rano , klucz chyba o 11 . Byłyśmy pierwsze w kolejce po 5 rano już ludzie zaczęli się zjeżdżać żeby zająć dwójki.