Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
gabi40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2014 20:57
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Post autor: gabi40 »

Witam,
Również wyjeżdżam w tym terminie do Papiernika w dodatku pierwszy raz do sanatorium wiec nie mam pojęcia czego się spodziewać.
mój mail gdyby ktoś miał dobre wiadomości o tym ośrodku [email].pl
pozdrawiam,
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

Witam gabi40 :) no to widzę że jest Nas troje jak na tą chwilę.Z tego co wiem to obskurny budynek z zewnątrz w środku ponoć po remoncie ;) się okaże.Dzwoniłam tam wczoraj i jakaś bardzo niemiła recepcjonistka :evil: powiedziała że pokoje tylko dwu osobowe,nie trzeba nic rezerwować a jak byś chciała być dzień wcześniej to 35 zł.O ten przyjazd dzień wcześniej pani się baaaardzo zdenerwowała :evil: :evil: i wiem że parking bezpłatny.Opinie nie najlepsze na forum :roll: ale nie ma się czym przejmować gabi będzie super zobaczysz ;) ;) Byle pogoda dopisała.A skąd gabi jedziesz ?????
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

sinobrody pisze:witaj Yoko91. Fajnie znowu cię usłyszeć, a właściwie poczytać :D Może wybierzesz się w maju do Szczawnicy
(od ciebie to nie tak znowu daleko) to nadrobimy zaległości z Iwonicza Zdroju gdzie nie miałem okazji
po pląsać na parkiecie z Tobą w ramionach tak byłaś oblegana :evil: Pozdrawiam.

Witaj :) Szczawnica w maju kusząca propozycja... gorzej z urlopem :( Co do Iwonicza Zdroju i tu niespodzianka :o myślę że mam dobre skojarzenie z kim piszę ....... :)
Jeśli chodzi o taniec , trzeba było powiedzieć przy ś.......u czułabym się zaszczycona zatańczyć z Tobą. :) :kwiat: Przesyłam pozdrowionka.
gabi40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jadę z Krakowa. Liczę na ładną pogodę i wierzę że spotkamy tam sympatycznych ludzi z którymi miło minie czas.
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2014 21:19
Staż sanatoryjny: 28

Post autor: sinobrody »

Witaj Yoko91, a właściwie to "ruda kuleczko". Ładnie napisałaś, wiesz jak połaskotać męskie ego. :oops:
Jak by tu ci odpowiedzieć... może tak. Otóż z mojej strony propozycji nie było bo z Twojej strony nie było sygnałów,
a gdy sygnałów brak to... sygnałów brak :lol: W zasadzie to rozumiem brak tych sygnałów. Po co takiej atrakcyjnej dziewczynie towarzystwo takiego przykurczonego staruszka? :?: :evil:
Ty obracałaś się w swoim towarzystwie, a ja wsiąkłem w ten "narożny klub", właściwie to bardziej Oni mnie zaanektowali i
tak to już się potoczyło niejako samoistnie. Do Szczawnicy się nie wybierasz to trudno, będę musiał poszukać jakiejś "babci" i
spróbować potupać w tym Hutniku. Pewnie to nie będzie takie "tupanie" jakie ja pamiętam z Hutnika gdy grała tam orkiestra,
ale co tam. Jak to się mówi; damy radę. Pozdrawiam/"trzęsący się staruszek" :lol: :lol: :lol:

PS. Nie pracuj tak długo.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Droga gabi40 myślę że będzie fajnie.To nie pierwszy mój wyjazd do sanatorium,zawsze udało mi się podleczyć,wypocząć,pozwiedzać i zawsze znalazłam fajne towarzystwo.I tym razem zapewne też tak będzie.Oby Nam tylko pogoda dopisała do tego i będzie gitara ;) :) Pozdrawiam i do zobaczenia :kwiat: :kwiat:
gabi40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

góry gitara czego więcej potrzeba :D
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

gabi40 ja też uwielbiam góry i mam zamiar wybrać się przede wszystkim na Trzy Korony :) może jak dobrze pójdzie wybierzemy się wspólnie ;) ;) :)
gabi40
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Bardzo chętnie się wybiorę na Trzy Korony, towarzystwo mile widziane. Mam nadzieje ze kolano mi pozwoli :)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

gabi40 :) ;) jakoś sobie poradzimy ;) Mój kręgosłup mam nadzieje że też nie odmówi posłuszeństwa i pozwoli mi na tak długi spacer ;) ;) :kwiat: Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ