Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Moja opinia subiektywna....pobyt w czerwcu 2026r. w Domu Zdrojowym w Ciechocinku. W dniu przyjazdu trochę bałaganu w racji tego że kuracjusze z poprzedniego turnusu wyjeżdżali /opuszczenie pokoju do godz.10.00/ a nowy turnus czekał na przyjęcie. Pokoje były udostępniane około 13.00-14.00. W oczekiwaniu na pokój zaliczyłam pielęgniarkę i lekarza. Lekarz mało wrażliwy na sugestie kuracjusza, następnego dnia inny lekarz zmienił mi zabiegi zgodnie z moimi sugestiami. Baza zabiegowa i personel tam pracujący zasługują na 5+, moje zastrzeżenia dotyczą tylko ćwiczeń w basenie solankowym /codziennie zmieniali się instruktorzy i nie korzystali z przyrządów które by urozmaicały i wzmacniały ćwiczenia np. piłki, deseczki, makarony/. Na temat jedzenia nie będę pisała bo byłam na diecie cukrzycowej, głodna nie chodziłam. W części budynku był remont ale w żaden sposób nie wpływał na komfort pobytu, personel sprzątający bardzo dbał o czystość. Mimo, że byłam na pobycie o profilu otyłość nic nie schudłam chociaż bardzo przykładałam się do ćwiczeń w basenie i na siłowni oraz dodatkowo codziennie robiłam 10000 kroków na spacerze. Plusem pobytu było wzmocnienie ogólnej kondycji i spadek cukru we krwi. Pobyt udany, polecam to sanatorium. Pozdrawiam