Ogólnoustrojowe z kodem 4300 Równica w Ustroniu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2019 11:32
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Ogólnoustrojowe z kodem 4300 Równica w Ustroniu

Post autor: Toniusia »

Mam pytanie czy ktoś ostatnio był w Ustroniu ośrodek Równica że skierowania kod 4300 ? Obecnie czekam na pobyt i pytanko ! Ilu osobowe są pokoje ? Czy na konkretnym piętrze !? Czy na odziale przy instytucie ? Czy jest szansa na No pokój jednoosobowym
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Ogólnoustrojowe z kodem 4300 Równica w Ustroniu

Post autor: ewasz »

Byłam we wrześniu w zeszłym roku jeszcze przed remontem na III piętrze. Pokoje 1 i 2 osobowe. Jak jest teraz po remoncie to może napiszą Ci co byli już po remoncie. Dostałam pokój 1-osobowy bo byłam wcześnie rano kilka minut po 7.00. Życzę powodzenia i miłego pobytu.
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki za wiadomość będę się starała może dzień wcześniej przyjechać za opłatą moze się uda
Kocia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2017 20:57
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Kocia »

Witam. Byłam 2 lata temu i teraz ponownie jadę. Z tego co się dowiedziałam to jest już po remoncie i jest ok.W jakim terminie jedziesz?
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzwoniłam do nich i mam termin na 29 września ,z tego co wiem to pokoje po remoncie i ja będę na pierwszym piętrze, pokoje dwu czasem trzy osobowe ,znajomka teraz jest to trafiła fatalne z lokatorką, a ty od kiedy jedziesz ? Ja jadę po szpitali z kodu 4300
Kocia
Kuracjusz
Kuracjusz

Jadę w środę 15 lipca. Nie nastawiaj się negatywnie nawet jak trafisz źle ze współlokatorką to jest to tak ogromne sanatorium, że naprawdę nie będziesz się czuła samotna. A zapytam się jeśli można bo to jest dla Ciebie ważne czy masz maskę na bezdech?
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie bo ja jadę po operacji kręgosłupa i nie mam problemów pulmonologicznych. A ty jedziesz na pulmonologię czy na narząd ruchu ortopedia neurologia?
Kocia
Kuracjusz
Kuracjusz

A rozumiem , no ja jadę na pulmonologię- tam są same 1 i 2. Spróbuj zadzwonić i poproś o rezerwację jedynki. Z tego co się orientuję wcześniejszy przyjazd wiąże się z dość dużym wydatkiem i nie wiadomo czy jest możliwy w Równicy - chyba że gdzieś w miasteczku. Zyczę Ci udanego pobytu myślę, że będziesz zadowolona.
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja już rozmawiałam jeśli chodzi o takie sprawy ortopedyczne neurologiczne to jedynki są tylko dla osób na wózkach nie ma możliwości mieć jedynki przyjęcia samokonkretnie od którejś godziny nawet jakbym była wcześnie rano to nie dostanę tej jedynki bo już jest przydzielony dla mnie pokój dwuosobowy życzę miłego wypoczynku obecnie jest koleżanka też ortopedyczna i niestety była 3 godziny wcześniej nie ma szans na jedynkę
skrzys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2024 11:00
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 23 razy

Post autor: skrzys »

Kocia pisze: 12 lip 2026 11:39 Jadę w środę 15 lipca. Nie nastawiaj się negatywnie nawet jak trafisz źle ze współlokatorką to jest to tak ogromne sanatorium, że naprawdę nie będziesz się czuła samotna. A zapytam się jeśli można bo to jest dla Ciebie ważne czy masz maskę na bezdech?
Kocia, możesz coś napisać po tygodniu pobytu? Jak trafiłaś? Zadowolona czy nie itp :)
ODPOWIEDZ