Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam pytanie czy ktoś ostatnio był w Ustroniu ośrodek Równica że skierowania kod 4300 ? Obecnie czekam na pobyt i pytanko ! Ilu osobowe są pokoje ? Czy na konkretnym piętrze !? Czy na odziale przy instytucie ? Czy jest szansa na No pokój jednoosobowym
Byłam we wrześniu w zeszłym roku jeszcze przed remontem na III piętrze. Pokoje 1 i 2 osobowe. Jak jest teraz po remoncie to może napiszą Ci co byli już po remoncie. Dostałam pokój 1-osobowy bo byłam wcześnie rano kilka minut po 7.00. Życzę powodzenia i miłego pobytu.
Dzwoniłam do nich i mam termin na 29 września ,z tego co wiem to pokoje po remoncie i ja będę na pierwszym piętrze, pokoje dwu czasem trzy osobowe ,znajomka teraz jest to trafiła fatalne z lokatorką, a ty od kiedy jedziesz ? Ja jadę po szpitali z kodu 4300
Jadę w środę 15 lipca. Nie nastawiaj się negatywnie nawet jak trafisz źle ze współlokatorką to jest to tak ogromne sanatorium, że naprawdę nie będziesz się czuła samotna. A zapytam się jeśli można bo to jest dla Ciebie ważne czy masz maskę na bezdech?
A rozumiem , no ja jadę na pulmonologię- tam są same 1 i 2. Spróbuj zadzwonić i poproś o rezerwację jedynki. Z tego co się orientuję wcześniejszy przyjazd wiąże się z dość dużym wydatkiem i nie wiadomo czy jest możliwy w Równicy - chyba że gdzieś w miasteczku. Zyczę Ci udanego pobytu myślę, że będziesz zadowolona.
Ja już rozmawiałam jeśli chodzi o takie sprawy ortopedyczne neurologiczne to jedynki są tylko dla osób na wózkach nie ma możliwości mieć jedynki przyjęcia samokonkretnie od którejś godziny nawet jakbym była wcześnie rano to nie dostanę tej jedynki bo już jest przydzielony dla mnie pokój dwuosobowy życzę miłego wypoczynku obecnie jest koleżanka też ortopedyczna i niestety była 3 godziny wcześniej nie ma szans na jedynkę
Kocia pisze: 12 lip 2026 11:39
Jadę w środę 15 lipca. Nie nastawiaj się negatywnie nawet jak trafisz źle ze współlokatorką to jest to tak ogromne sanatorium, że naprawdę nie będziesz się czuła samotna. A zapytam się jeśli można bo to jest dla Ciebie ważne czy masz maskę na bezdech?
Kocia, możesz coś napisać po tygodniu pobytu? Jak trafiłaś? Zadowolona czy nie itp