Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłem polecam ,mój pokój był tuż nad napisem Bursztyn .Większośc kuracjuszy to za mnie było niemcy nas z NFZ było z 60 ? coś koło tego,wyszukaj mój opis gdzieś musi być ,ogólnie pobyt tam to jak wygrana w totka tak uważam ,pytaj jak by co lub doczytaj bo szkoda sie powtarzać
No ja miałem pecha byłem w pokoju 2+2 ,nie wiem jak inne pokoje ale będziesz zachwycona zwłaszcza ,że raz w tygodniu jest darmowa wyżerka dla zwykłych kuracjuszy gdzie masz dostęp do komercji i jesz co ci się spodoba ,ogólnie bardzo fajny obiekt od zabiegów po zwykłe jedzenie ,napisz po powrocie co tam nowego słychać w obiekcie a przy naszym pobycie czajnik był w pokoju jako opcja dodatkowa i płaciliśmy 30 zł ale nie było to problemem dla nas i tv też płatna ale to chyba już standart wszędzie