ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Dobramoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Dobramoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , czyżbyś chciała pobijać rekordy w późnym chodzeniu do łóżeczka :roll: .
Trzeba będzie jakoś te nadchodzące upały przetrwać, a słoneczko już sobie przypieka :P . A podróż od wschodu do zachodu czeka...... na szczęście tylko miasta :lol: .
Wreszcie bazylia zaczęła się bujać. Bardziej ta właściwa czy zwyczajna niż wąskolistna :roll: ..... wygląda jak rzeżucha :lol: .
Trzeba będzie pomyśleć o rozsadzeniu, co by większa wyrosła :) .
A na razie nawodnienie, napojenie i uczesanie i ubieranie.
Nie przepracowuj się i miłego :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sam mówiłeś, że trzeba chodzić spać jak się zachce. :P
Dzień dobry :kwiat:
Ja już pozałatwiałam, co miałam załatwić i teraz do śniadanka można się zabrać. :D
Tak, to jest z uprawami, że robią sobie co chcą. Ciesz się, że nie masz nornic. :lol:
Dzisiaj prace lekkie, bo wczoraj przesadziłam z pielonką i dźwiganiem kory i mi się odezwało, to co wcześniej samo przeszło. :roll: :lol:
Ale wypada mi łyżwiarstwo, a upał, ale przed wjazdem jest potrzeba, więc będę się jeszcze dogrzewać. :lol:
Miłego i owocnego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Coś mi się widzi, że Ty masz coraz większe te zachciewajki ;) ........ czyżbyś dążyła do doskonałości ? :lol: . Jak mi się zachce, to gdzie indziej chodzę :P .
Ja też już na dzisiaj pozałatwiałem........ chyba że ktoś, gdzieś, na coś, czy po coś :o . Najwyżej powiem, że mi się nie chce......... zarobiony jestem :lol: . No chyba, że się przyda ;) .
Śniadanka część drugą też będę papusiał.
Noooo wybacz, ale nornica w doniczce ? :roll: ........ nie wyżywiła by się :lol: .
Może troszku zbastujesz :roll: ....... bo przyssałaś się do tej roboty jak bezzębny do suchara :lol: . Myślisz że później skrzaty będą za Ciebie robiły jak nóżką czy łapką nie ruszysz ? :oops: .
Wystaw na słońce........ niech łysy je prasuje :lol: . Teraz odpoczywaj i zbieraj kalorie....... po północy robi się chłodniej.
Po owoce to jutro z rana mam zamiar się wybrać 8-) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do absolutu. ;) :lol:
Zarobiony to za mało, musisz pojechać całym cytatem i koniecznie z gestem. :lol:
https://youtu.be/H7wkolbYXnM?is=HudMYOexQOLPt2wG
Dlatego mówię, że się ciesz, bo u mnie w tym roku wszystko zeżrą cholery, a ja taka dla nich dobra jestem, słoik po czekoladowym kremie do wylizania im daję, a tu zero wdzięczności! :lol:
Właśnie się się spieszę za nim skrzaty przyjadą, ale spokojnie robię co chwila przerwy. :D Wcześniej na kanapie to aż zmarzłam, bo w domu komfortowe 24°C, :lol: to teraz przyszłam się ugrzać na hamaku, tu jest 30°C. :lol: I trochę zgrzeszyć sącząc Espresso Tonick. :oops: :D Ale co zrobić jak lubię w upał zamiast kawy. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przy takim upale, to skrótowcami jadę :lol: ....... tylko co będzie jutro :oops: .
A towarzyszka już znudzona wyłapywaniem ?...... czy też jej za gorąco ? A po drugie, na takie desery, to też bym się nie pogniewał i zagościł na stałe....... tylko co z paskiem ;) .
Nie wiem jaką masz kanapę, że na niej zmarzłaś....... może z lodu :roll: . Mnie nawet leżąc jet za ciepło, chyba że w wannie 8-) .
U mnie jest 36 od północy.
Pij pij, bo tylko częste mycie skraca życie :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Skrótowce mogą nie zadziałać. :P
Całe szczęście, że na grządkach nie ryje, bo to już w ogóle byłaby katastrofa. Wystarczy, że gruszę zimą wykopała i krzew bzu pachnącego, które niestety nie przeżyły tego armagedonu. :cry:
To nie kanapa, a temperatura powietrza miała znaczenie. 8-)
Jeszcze nie jest tak źle, bo jest 32°C, ale jutro ma być tyle co u Ciebie. :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Działają działają....... najwyżej czerwoną słuchawkę wcisnę :P .
To tak bardzo mróz dał jej w pupę ? :lol: .
Gruby ręcznik wpadł mi do wody dwie godziny temu..... za niedługo będzie suchy. Pół godziny temu wyszedłem z wanny..... znowu jestem wilgotny :lol: .
A u mnie do czterdziestu zapowiadają :oops: .
Wczorajsza sprawa już dzisiaj mi się odezwała. Jeden dzień wcześniej i też bym się przygotowywał ;)
Ale robię mocne postanowienie i w nocy parę rzeczy poprasuję. Tak na zaś jakby coś się trafiło :o ....... tylko o zieleninę trzeba by było zadbać :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mnie by się przydała taka czerwona słuchawka. Uff, nie łatwo towarzystwo do spania zagonić. :oops:
Nie, na myszy polowała. :roll:
Na zwrot polujesz? :?
ODPOWIEDZ